Categories
Horoskop

Horoskop za Blizance za decembar 2023. obećava nove prilike. Uprkos velikom radnom opterećenju, postoji vreme za putovanja i komunikaciju sa zanimljivim ljudima. Obilje informacija i utisaka biće podsticaj za promene. Pošto Sunce u Strelcu otežava objektivno gledanje na svet, treba biti oprezan sa previše profitabilnim ponudama. Blizanci imaju tendenciju da preuveličavaju svoje sposobnosti, stoga potcenjuju rizike, što povećava verovatnoću da budu prevareni. Tokom Hladnog punog meseca u decembru, mnogo toga postaje jasno, dolazi razumevanje sopstvenih želja. Blizanci će se uroniti u svet lepote i zadovoljstva: kozmetički tretmani, šoping, fitnes i opuštanje u SPA – dobro raspoloženje je zagarantovano.

Početak decembra doneće sreću u novcu, ali sreću treba zaraditi. Investicije napravljene ranije, uključujući nekretnine, počeće donositi dobre profite. Pored pasivnog prihoda, prema horoskopu za Blizance, očekuje vas ohrabrenje od poslodavca: velikodušni godišnji bonus. Trebalo bi razmisliti o tome kako pravilno upravljati primljenim sredstvima. Kada se pojavi i najmanja sumnja, Blizanci moraju osloniti na unutrašnji glas. Intuicija, koja je pod Venerom u Vagi višestruko povećana, spasavaće vas od pogrešnih koraka, možda ćete morati nešto preokrenuti. Ne treba to shvatati kao neuspeh ili nesrećan korak unazad, možete iskoristiti vreme koje se pojavilo da pronađete alternativna rešenja.

Melanholično raspoloženje sredinom meseca može ometati vaše planove. Negativno se ne može ignorisati: ništa se neće rešiti samo od sebe, samo će biti gore. Opšti horoskop za Blizance za decembar 2023. predlaže da stavite svoje interese na prvo mesto. Sve bi trebalo da služi ličnom prosperitetu, ako se to ne dogodi, trebate se osloboditi nepotrebnih ljudi i stvari. Pošto se život gradi prema jasnim pravilima pod Merkurom u Jarcu, iznenađenja su praktično isključena. Ipak, Blizanci se neće dosađivati, već će početi da se preuređuju kako bi se promenili na bolje i stekli korisne navike. Ako pre nije bilo moguće pridržavati se dijete, sada će proces navikavanja na novu ishranu biti lak.

Poslednji dani decembra proći će u znaku porodice, želećete toplinu i udobnost. Zajednička priprema za praznik, rasprava o planovima za zimske praznike i samo dočekivanje Nove godine – atmosfera magije ispuniće kuću. Horoskop za decembar za Blizance preporučuje iskoristiti ovaj trenutak da se reše dugotrajne razlike. Intervencija Marsa u Strelcu može promeniti tok misli, usmeravajući pažnju u suprotnom smeru. Sve zavisi od oblasti u kojoj leže interesi. Neki Blizanci će se vrteti oko novca, drugi će se prepustiti svemu ozbiljnom. U svakom slučaju, takav fanatizam će negativno uticati na izgled, treba više šetati, a još bolje – proći kurs ozonske terapije.

Možda če vas zanimati i:

Poručite Personalizovani Horoskop

Poručite personalizovani dnevni, mesečni ili godišnji Horoskop koji će se odnositi na Vas lično!

Poručite OVDE

Kalendar

July 2024
MTWTFSS
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 

Categories