Categories
Horoskop

U horoskopu za Vagu za decembar 2023. oseća se dolazak promena. Vreme je da se preispitaju prioriteti i prilagode planovi. Da bi nova godina bila srećna, potrebno je zatvoriti sva dugovanja i rešiti sporna pitanja. Pod pozitivnim Suncem u znaku Strelca, ne ostaje ni traga umoru, kao da se otvara drugi vetar. Vaga će moći da završi sve započete projekte u predviđenom roku, a za to će zaraditi zahvalnost izraženu u novčanim terminima. Vrhunac sreće biće na Hladnom punom mesecu u decembru, kada sreća sama ide u ruke. Samotna putovanja Vage donosiće nova poznanstva i primamljive ponude. Što se tiče porodičnog života, napokon će biti napretka u odnosu.

Početak decembra proći će u nežurbim razmišljanjima o budućnosti. Biće vremena za komunikaciju s voljenima i preispitivanje onoga što se dogodilo tokom godine. Horoskop za Vagu obećava da će kao rezultat razgovora i razmišljanja pojaviti se svež pogled na mnoge stvari, što će biti podsticaj za novi život. Nema sumnje da će takav način provođenja vremena doneti velike koristi. Zahvaljujući Veneri u Vagi, moguće je izbeći krizne situacije. Po prirodi, Vage su vešti diplomati, pa lako okreću okolnosti u svoju korist. Međutim, skrivena napetost može izazvati psihosomatske poremećaje. Ako se nastani apatija, potrebno je hitno se opustiti: bazen, fitnes, joga – svako ima svoj put do harmonije.

Do sredine meseca život će postati svetliji, čini se da je došla bela crta. Problemi se lako rešavaju ili sami nestaju iz života. Opšti horoskop za Vagu za decembar 2023. veruje da je pozitivan stav ključ uspeha, treba ga održavati. U tu svrhu možete otići u salon lepote: sjajan izgled je odraz unutrašnje harmonije. Pod uticajem Merkura u Jarcu, sve nepotrebno i što ometa razvoj nemilosrdno se eliminira, pa će se delovi slagalice složiti. Vaga će shvatiti da vreme nije beskonačno, potrebno ga je koristiti s maksimalnom efikasnošću. Neka u poslu bude jednostavnosti, ovo je motivacija za dalji razvoj, možete poboljšati svoje jezičke veštine.

Kraj decembra malo će vas živcirati, moraćete da brinete o finansijama. U čemu je razlog ovakvom stanju? Decembarski horoskop za Vagu podseća: novac voli brojanje. Vrveža i trčanje po prodavnicama u potrazi za poklonima su znakovi približavanja Nove godine, ali važno je pratiti svoje troškove kako ne bi prekoračili budžet. Budući da se pozicija Marsa u Strelcu odlikuje nezavisnošću, Vaga će se ponašati izuzetno samostalno. Nastaje dvostruka situacija: s jedne strane, ubedljivost u svakoj reči, a s druge, tvrdoglavost do paranoje. Možda vredi suzdržati se od učestvovanja u korporativnim intrigama; postepeno će doći do velikog sučeljavanja.

Možda če vas zanimati i:

Poručite Personalizovani Horoskop

Poručite personalizovani dnevni, mesečni ili godišnji Horoskop koji će se odnositi na Vas lično!

Poručite OVDE

Kalendar

April 2024
MTWTFSS
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

Categories