Categories
Horoskop

Prema horoskopu za Škorpiju, u decembru 2023. očekuju se šokovi i kontradikcije. Ima mnogo posla, pa ne bi trebalo gubiti tonus. Istovremeno, želite da se bezglavo bacite u predblagdansku atmosferu. Moraćemo pronaći kompromis. Energija Sunca u Strelcu daje pozitivnu ocenu onoga što se događa, Škorpija vidi prilike u svakoj teškoći. To će postati podsticaj za promene u ličnom životu, prekinuti odnosi mogu se nastaviti ili se može dogoditi važan sastanak. Hladni pun mesec u decembru označava početak rasta karijere. Škorpija će steći ugled u poslovnim krugovima preuzimajući ambiciozan projekat. Iako ćete se morati osloniti samo na svoje snage, rezultat će nadoknaditi sve napore.

U prvim danima decembra imaćete više vremena da se posvetite svojoj porodici. Nagli prozor u radnom rasporedu dobro će doći: ima mnogo problema koje treba rešiti. Prema horoskopu za Škorpiju, lako će se postići međusobno razumevanje, samo trebate pokazati svoje interesovanje. Zajedničko slobodno vreme pomoći će u rešavanju svih nesuglasica. Zahvaljujući Veneri u Vagi, intuicija i sposobnost izračunavanja koraka unapred će se povećati. Škorpija će moći kontrolisati ono što se događa i predvideti posledice svojih postupaka. Oslanjajući se na unutrašnje senzacije, moći će se sprečiti ozbiljni zdravstveni problemi. Poželjno je pronaći vreme za preventivnu posetu lekaru.

Promene sredinom meseca uticaće na izgled, postoji ozbiljan rad na sebi. U periodu zimskih prehlada relevantni su kozmetički tretmani usmereni na zaštitu kože. Opšti horoskop za Škorpiju za decembar 2023. predlaže da ne štedite na lepoti. Investiranje u sebe će se isplatiti: besprekoran izgled stvara posebnu aureolu i privlači uspešne ljude. Budući da Merkur u Jarcu znači red, ne morate brinuti: promene i inovacije su samo na bolje. Škorpija nije stidljiva, pa će se osećati kao riba u vodi. Želja da se poboljšaju, kao i da olakšaju život drugima, naići će na toplo odobravanje. Učešće u humanitarnim akcijama napraviće puno buke.

Kraj decembra biće obeležen nizom grandioznih događaja. Susret sa dalekim rođacima i starim poznanicima, finansijska dobrobit ili promena prebivališta. Decembarski horoskop za Škorpiju predviđa brzi razvoj događaja. Čak i na Badnje veče, nemoguće je sa sigurnošću predvideti gde će se slavlje odvijati. U bilo kom trenutku, situaciju može promeniti intervencija Marsa u Strelcu, čija je energija haotična. Ako Škorpije nešto smisle, čak ni pretnja životu i zdravlju neće ih zaustaviti. Istovremeno, rizik od povrede prilikom bavljenja sportom se povećava, kao i verovatnoća da se doživi nesreća. Poželjno je imati prvu pomoć pri ruci.

Možda če vas zanimati i:

Poručite Personalizovani Horoskop

Poručite personalizovani dnevni, mesečni ili godišnji Horoskop koji će se odnositi na Vas lično!

Poručite OVDE

Kalendar

May 2024
MTWTFSS
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 

Categories