Categories
Horoskop

Horoskop za Vodoliju za decembar 2023. godine nagoveštava očekivanje promena. Ako pokušate da završite sav započeti rad, zatvorite svoje dugove i postignete jasnoću u odnosima, vaše predosećanje vas neće prevariti. Nakon otkucavanja sata, život će početi ispočetka. Položaj Sunca u Strelcu podržava slobodoljubive poglede Vodolije, pružajući prostor za delovanje. Ako postoji prilika za putovanje, ne postoji bolje vreme za pronalaženje. Putovanje će doneti mnogo novih iskustava. Za Vodoliju je mišljenje drugih od velikog značaja, Hladni pun mesec u decembru pomoći će u povećanju samopouzdanja. Eksperimenti sa slikom biće uspešni, neće biti kraja komplimentima i pozivima za proslavu Nove godine.

Početak decembra pružiće sanjarima priliku da ostvare stare ideje. Talas inspiracije, slobodan novac i nova poznanstva – recept za uspeh je jednostavan. Horoskop za Vodoliju obećava da će proces teći lako i prirodno. Bez obzira na postavljene ciljeve, svi će se ostvariti, čak i ako je reč o banalnom kupovini ili transformaciji u salonu lepote. Zahvaljujući Veneri u Vagi, postizanje zadivljujućeg efekta neće biti teško. Odlikujući se bogatom maštom, Vodolija će dobiti carte blanche i otvoriti se s nove strane. Možete eksperimentisati sa bojama i stilovima, stvorene slike biće jedinstveno lepe. Ovo je najbolje vreme za prezentacije: porudžbine će se slijevati sa svih strana.

U slučaju neuspeha, potrebno je pozitivno razmišljati, sredinom meseca se ne može nazad. Ako postoji fokus na određeni rezultat, trebalo bi postići svoj cilj bilo kojim sredstvima. Prema opštem horoskopu za Vodoliju u decembru 2023, pravilo je relevantno: dobro raspoloženje – red u poslovima. Bezazlene radosti pomoći će u bekstvu od nevolja: ukusna hrana, odlazak u bioskop. Pošto je Vodolija društvena, okretanje života za 180 stepeni je sitnica. Iako pod uticajem Merkura u Jarcu, doći će do spoznaje da treba biti odgovoran za svoje postupke. Pored raznih problema, neozbiljnost može dovesti do ozbiljnih zdravstvenih posledica. Na hladnom vremenu važno je razmišljati o toploti, a ne o lepoti.

Dobre vesti u poslednjim danima decembra učvrstiće ideju da je sve u životu nabolje. Najverovatnije, izvor radosti biće daleki rođaci ili stari prijatelji koji će najaviti svoj skori dolazak. Decembarski horoskop za Vodoliju podseća: ugostiti gosta je prava umetnost. Potrebno je pokušati stvoriti posebnu emotivnu atmosferu. Pošto haotične misli Vodolije pod uticajem Marsa u Strelcu stiču svrhu, put od ideje do implementacije neće trajati dugo. Može se desiti da se zabavno putovanje odvija u formatu poslovnog puta. Takvo preduzimanje doneće bogate dividende: promocije, nove kontakte, materijalne bonuse

Možda če vas zanimati i:

Poručite Personalizovani Horoskop

Poručite personalizovani dnevni, mesečni ili godišnji Horoskop koji će se odnositi na Vas lično!

Poručite OVDE

Kalendar

June 2024
MTWTFSS
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Categories