Categories
Horoskop

Horoskop za Lavove za decembar 2023. obećava svetao kraj godine. Finansijska situacija će biti stabilna, tako da sebe ne morate ni u čemu uskraćivati. Luksuzan odmor je najbolji način da se oraspoložite i naglasite svoj status. Pod Suncem u znaku Strelca, postoji želja za promenom života, da ga učinite harmoničnijim. Da bi ostvario ovu smelu ideju, Lav se mora osloniti na intuiciju. Kao rezultat, oslobodićete se nepotrebnih stvari i toksičnih ljudi. Ono što je lepo, poslovni uspeh nadoknađuje neuspehe na drugim područjima. Vrhunac aktivnosti biće na Hladnom punom mesecu u decembru, kada će Lav demonstrirati svoje talente u punom sjaju. Ovo je dobar period za transakcije i pregovore.

Finansijska situacija početkom decembra biće nestabilna. S jedne strane, stabilan priliv novca, a s druge, neobuzdana žudnja za skupim stvarima. Horoskop za Lavove savetuje da umere apetite: želja za raskošnim trošenjem može dovesti do finansijske propasti. Umesto rasipanja novca, bolje ga je koristiti za izgradnju sopstvenog posla. Patronaža Venere u Vagi uči suptilnom razumevanju lepote, čak i ljudi daleko od kreativnosti postaju poznavatelji umetnosti. Veoma je važno ne propustiti ovaj trenutak, pod uticajem inspiracije, Lav će moći otkriti nove talente u sebi. Neka proces prvo ide uz škripu, vremenom će hobi postati glavni posao života i početi donositi prihod.

Sredinom meseca mogu se dogoditi promene u karijeri, što će povući nove poznanike i povećanje prihoda. To su plodovi kompetentne karijerne strategije, možete uživati u zasluženim dostignućima. Prema opštem horoskopu za Lavove u decembru 2023, uronićete u novi svet. Solidno društvo, statusne stvari su atributi uspešne poslovne osobe. Zahvaljujući Merkuru u Jarcu, gubici će biti minimalni. Iako se ne očekuje gomila problema, ako je potrebno, Lav će biti sposoban da se sredi. Neka prijatelji iznevere – biće drugih pomagača, veze su propale – postoji razlog da se registrujete na sajt za upoznavanje. Važno je izgledati smireno i paziti da su šminka i frizura uvek uredni.

Poslednji dani decembra proći će u predprazničnoj vrevi, što je sasvim logično: kraj godine treba da bude pamtljiv. Biće mnogo sastanaka, poznanstava i poklona, glavno ovde je ne skrenuti s plana. Decembarski horoskop za Lavove preporučuje uključivanje cele porodice. U dobrom društvu, rad ide brže i zabavnije. Zahvaljujući Marsu u Strelcu, ideje dobijaju zamah i lako se dovode do kraja. Neka se moraju suočiti sa konkurencijom, Lavovi će ostati u ovoj borbi i neće odstupiti od svojih. Da ne bi potpuno ostali bez pare, korisno je povremeno se odvajati od vreve, koncentrišući se na unutrašnji svet. Prakse očuvanja energije će biti veoma korisne.

Možda če vas zanimati i:

Poručite Personalizovani Horoskop

Poručite personalizovani dnevni, mesečni ili godišnji Horoskop koji će se odnositi na Vas lično!

Poručite OVDE

Kalendar

May 2024
MTWTFSS
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 

Categories