Categories
Pun Mesec

Prvi mesec zime poznat je po ledenom vremenu, koje postaje pravi izazov. U decembru, dan brzo postaje kraći, noći se čine beskrajnima. Mesec obilato osvetljava područje, naglašavajući oštrinu pejzaža. Svet oko izgleda kao da se zamrzava, ljudi su zauzeti preživljavanjem. Severnoamerički Indijanci dali su jasan opis decembarskog punog meseca – “Hladni Mesec”. Ovo je period relativnog mira, kada nema potrebe mnogo se kretati i biti aktivan, postoji vreme za razmišljanje. Na pragu nove godine, korisno je postaviti prioritete i razviti dugoročne planove. Postoje i druga alternativna imena – “Mesec Duge Noći”, “Hrastov Mesec”.

GodinaDatumVremeZnak
2023Decembar 2700:33Rak ♋
2024Decembar 1509:02Blizanci ♊
2025Decembar 0423:15Blizanci ♊

Sadržaj

Fokus na porodicu, osećaj dužnosti i altruističke težnje ukazuju na spremnost za žrtvovanje. Pun mesec u Raku u decembru 2023. ima meku energiju koja ljude obavija poput ćebeta. Vodeni znak tera vas da razmišljate u određenom smeru: kuća postaje centar svemira. Želeli biste da okružite voljene osobama sa pažnjom, da učinite sve što je moguće kako nevolja ne bi dotakla njih. Pod uticajem planete-vladara Meseca, formira se sentimentalni, nostalgični stav prema životu. Pun mesec u Raku budi najbolja osećanja u ljudima, čini ih nežnim i ranjivim. U isto vreme, sumnjičavost se povećava, što navodi na traženje problema tamo gde ih nema.

Mnoga prijatna iznenađenja čekaju ljude koji su optimistični i skloni promenama. Hladni pun mesec u decembru pruža snažnu energiju za stvaranje sopstvene stvarnosti. Sve što vam se ne sviđa, što izaziva negativne emocije, možete bezbolno ukloniti iz svog života. Ovo je sjajna prilika da počnete razmišljati na novi način, ne držeći se standardnih formulacija. Međutim, potrebno je postupati pažljivo, izbegavajući sve ruke na operacijama i napadu. Žurba u ovom pitanju nije primerena, ima još mnogo vremena, glavno je odrediti smer. Život sam daje prave tragove, samo ih treba umeti dešifrovati. Stav je jednako važan: divan poklon približava jednako divnu budućnost.

Snažna privrženost principima u kombinaciji sa ranjivošću ostavlja jak utisak. Pun mesec u decembru prolazi duž ose Raka-Jarca, što donosi prilagođavanja uobičajenom toku stvari. Zemljani znak pozitivno utiče na osobu, daje snagu i energiju. Pod njegovim uticajem, prepreke ne izgledaju nepremostive. Pored porodičnih interesa, ambicija dolazi u prvi plan. Neka ne postoji ništa važnije kod kuće, ali možete iskoristiti prednosti ovog perioda u potpunosti. Vreme je da razvijete strategiju za svoj profesionalni razvoj. Napokon, uspeh na poslu će imati blagotvoran efekat na živote voljenih. Postoji prilika da ih razmazite poklonima, organizujete luksuzni odmor.

Uticaj punog meseca u decembru za muškarce

Preuranjeno je za muškarce da se opuste, uprkos činjenici da su novogodišnji praznici blizu. Čak i ako stvarno želite da se opustite, trebate malo strpljenja. Pun mesec u decembru 2023. ne obećava mir i spokoj, naprotiv, uzbuđenje se budi u duši. Ovo je pravi trenutak da završite veliki posao, rešite kancelarijske konflikte ili postignete mir u porodici. Iako su vas neuspesi progonili tokom cele godine, sada imate priliku da sve promenite. Ne žurite sa zaključcima, postoji šansa da se pokažete u najboljem svetlu. Trenutna aktivnost može povećati šanse za promociju ili nagradu. Da biste dobili maksimalnu korist od ovog perioda, trebate razmisliti o svojim akcijama, ne žuriti, ali ne i odustati. Što je cilj jasniji, to je veća verovatnoća za uspeh.

Uticaj punog meseca u decembru za žene

Uticaj punog meseca u decembru za žene ima svoje osobine. Zvezde savetuju da se ne oslanjate previše na intuiciju, bolje je verovati logici. U ovom periodu, pun mesec u Raku pogoduje racionalnim odlukama. Možete bezbedno planirati svoj budžet, tražiti načine za povećanje prihoda ili štednje. U poslu, ne bi trebalo biti preterano emotivno, sada je važno da pokažete profesionalizam. Međutim, ne zanemarujte svoje zdravlje, trebate više pažnje posvetiti sebi. Ovo je pogodno vreme za pregled, odlazak lekaru ili početak lečenja. Što se tiče ličnih odnosa, zvezde preporučuju strpljenje. Ako planirate razgovor sa partnerom, bolje je odabrati pravi trenutak, ne žuriti sa zaključcima. Potrebno je više vremena provesti sa porodicom, organizovati zajedničke večeri ili izlete. Ne zaboravite na prijatelje, oni takođe očekuju vašu pažnju. Ljubaznost i sposobnost da slušate druge će vam pomoći da ojačate odnose.

Pun Mesec u decembru za Horoskopske Znake

Predstavnici vazdušnih znakova imaju sreću: neće morati da žale zbog propuštenih prilika. Pun mesec u decembru 2023. donosi velikodušne darove onima koji znaju kako da uživaju u životu. Blizanci će se kupati u pažnji svih, što uopšte nije iznenađujuće. Posvetite ovo vreme poseti salonima lepote i prodavnicama: nova godina je novi imidž. Vage će se uroniti u svet lepote i harmonije, sve ostalo nije vredno pažnje. Izložbe, predstave, razni događaji – glava je vrtoglavica od emocija i utisaka. Ne ograničavajte se: zabava ne smeta radu. Vodolije jednostavno moraju imati sjajnu romansu. Čak i ako niste slobodni, pustite strast u svoj život: odnosi zahtevaju razvoj.

Vatreni znakovi trebaju da drže osećanja pod kontrolom kako ne bi pokvarili novogodišnje raspoloženje sebi i onima oko sebe. Pun mesec u decembru karakteriše emocionalna neravnoteža, impulsivnost. Ovan bi trebao posvetiti energiju rešavanju finansijskih pitanja. Zahvaljujući visokoj koncentraciji snaga i opreznosti, moguće je napraviti profitabilno ulaganje. Lavovi neće moći da se odreknu zadovoljstva malo intrigiranja, njihov cilj je napredovanje na poslovnoj lestvici. Verovatno će biti moguće eliminisati konkurente, ali borba će vas lišiti poslednje snage, tražite spas u porodici. Strelac će moći izbjeći ljubavna i profesionalna razočaranja ako poslušaju savete voljenih.

Najbolje rešenje za zemljane znakove je usporiti, kako se ne biste iscrpeli. Na punom mesecu u decembru, sigurnije je raditi svakodnevne stvari nego jurišati za priviđenim snom. Bik će sa zadovoljstvom provoditi vreme sa svojom porodicom. Ima toliko problema pred nama da je nemoguće nositi se bez učešća svakog člana porodice. Da biste uspešno završili godinu, morate dobiti podršku najbližih. Device su veoma zavisne o emocionalnom okruženju u porodici i na poslu. Puni ste energije i sposobni za mnogo toga, ali negativnost može da vas uznemiri na duže vreme. Tražite zajednički jezik sa drugima. Jarčevi teže da osvoje nedostižne vrhove. Međutim, budite spremni na to da vaše zdravlje može zakazati. Pokušajte pratiti svoju ishranu.

Neočekivane promene su moguće u životu vodenih znakova. Za nežne i ranjive ljude, Hladni pun mesec u decembru može biti pravi izazov. Rakovima je teško da se pomire sa ljudskom zlobom. Poznanici, prijatelji, kolege, pa čak i voljeni mogu biti izvor razočaranja. Ne paničite, fokusirajte se na svoja unutrašnja osećanja: intuicija će vam reći izlaz. Škorpije bi trebale biti oprezne sa predlozima rukovodstva. Moguće je da se protiv vas kuvaju intrige na poslu. Međutim, ne sumnjajte u svoju srećnu zvezdu: neprijatelji će izgubiti. Ribe moraju kontrolisati sebe kako ne bi svađale sa voljenima. Bez kaprica i nezadovoljstva, samo sjajan osmeh na licu.

Možda če vas zanimati i:

Poručite Personalizovani Horoskop

Poručite personalizovani dnevni, mesečni ili godišnji Horoskop koji će se odnositi na Vas lično!

Poručite OVDE

Kalendar

April 2024
MTWTFSS
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

Categories