Categories
Horoskop

Još jedna godina je prošla. Sa predstojećim praznicima u decembru 2023. godine, biće mnogo prilika za zadovoljstvo i sreću. Ne samo da će kosmos doneti dodatnu sreću i radost u naše živote, već ćemo moći da vidimo mnogo pozitivnog rasta kako lično tako i profesionalno. Iako ćemo se ponovo suočiti sa izazovnim retrogradnim Merkurom, to može zapravo olakšati teret našeg radnog života i doneti nam prilike da se oslobodimo obaveza i provedemo više vremena sa voljenima, prijateljima i porodicom. Neka vam ovaj mesec posluži da se osvrnete na sve što ste doživeli i izgradili u 2023. godini, budete zahvalni za život i ljubav, i pripremite se za dolazak još jedne divne nove godine.

Preskoči na svoj znak

NOVO: Da biste pročitali horoskop za novembar 2023. godine, kliknite ovde.

Postoji osećaj slavlja u horoskopu za decembar 2023. Predstoji mnogo problema povezanih sa rešavanjem domaćih i radnih problema. Da ne biste propustili ništa važno i ulepšali iščekivanje Nove godine, možete započeti adventski kalendar. Pod Suncem u Strelcu, koje ispunjava život optimizmom, vodeni znakovi osetiće porast entuzijazma. Teškoće postoje samo da bi ojačale snagu duha. Umesto razmišljanja, trebali biste početi raditi na svojim kompleksima. Prekretnica će biti Hladni pun mesec u decembru, kada će se približni rezultati godine videti. Bolni problemi polako blijede u prošlost, uzbudljivi događaji čekaju ispred. Vreme je da počnete živeti i razmišljati drugačije.

Pun mesec hladnoće u decembru 2023

Početkom decembra, lični život će ključati, a većina događaja biće s pozitivnim predznakom. Uprkos zauzetom radnom rasporedu, uspećete pronaći vreme za sastanke. Horoskop obećava da će započeta veza biti jaka, moguće je stvoriti pouzdan savez. Što se tiče bračnih parova, partneri će biti još više prožeti poverenjem jedno u drugo. Zbog uticaja Venere u Vagi, nevolje će se manje bolno doživljavati. Doći će intuitivno razumevanje kako je najbolje postupati i insistirati na svom bez kršenja tuđih granica. Pošto sve u osobi treba da bude savršeno, pored razvijanja veština komunikacije, treba raditi i na izgledu. Vreme je da posetite kozmetičara.

Finansijska situacija sredinom meseca je povoljna, ali mnogo će zavisiti od lične inicijative. Ako ne sedite besposleni, razvijate se u nekoliko pravaca, povratak se neće dugo čekati. Opšti horoskop za decembar 2023. predviđa povećanje prihoda. Vreme je za novogodišnju kupovinu da biste odabrali poklone za sebe i svoje voljene. Dodatni argument u prilog takvom izboru je Merkur u Jarcu, kada preovladava praktičnost. Razbacane misli i apstraktne ideje, poput delova slagalice, konačno će se složiti u celovitu sliku. Za veće poverenje u svoju budućnost možete se obratiti treneru koji će razviti individualni plan za lični razvoj.

Poslednji dani decembra proletiće u trenu, ostavljajući prijatne utiske. Zahvaljujući upornosti i marljivom radu, uspećete završiti sve započete stvari, što će vam omogućiti da uđete u novu godinu s lakoćom. Prema decembarskom horoskopu, trebali biste razmišljati samo o dobrom i verovati u najbolje. Važno je provesti svečanu noć s voljenima. Prekretnica može biti Mars u Strelcu, kada je sve podređeno želji za avanturom. Postoji rizik od napuštanja posla i gubitka lukrativnih ugovora, pa je važno ostati uzdržan. Romantični vodeni znakovi ne bi trebali biti odvojeni od realnosti. Ako vašu dušu savlada želja za promenom, možete uvesti nešto novo učenjem stranih jezika.

U horoskopu za decembar 2023. godine postoji osećaj proslave. Pred vama je mnogo problema koji su povezani sa rešavanjem kućnih i poslovnih problema. Kako biste ne propustili ništa važno i obogatili iščekivanje Nove godine, možete započeti adventski kalendar. Pod Suncem u Strelcu, koje život ispunjava optimizmom, Vodeni znaci će osetiti talas entuzijazma. Teškoće postoje samo da bi ojačale snagu duha. Umesto razmišljanja, trebali biste početi raditi na svojim kompleksima. Prekretnica će biti Hladni Pun Mesec u decembru, kada će se početi nazirati približni rezultati godine. Bolni problemi polako blijede u prošlosti, pred vama čekaju uzbudljivi događaji. Vreme je da počnete živeti i razmišljati drugačije.

Neka zvezde uvek budu u tvoju korist. Sada pročitajte ispod da biste saznali kako će mesec uticati na tebe specifično! Molimo, podelite ovo sa svim svojim prijateljima i mrežama.

Ovan Horoskop Za Decembar 2023.

Ovog meseca, glavnu ulogu preuzima Mars u Strelcu koji vam donosi obnovu postojanja. Ova energija je ojačana Merkurom i Suncem, koji takođe prolaze kroz ovaj znak. Ove energije vam pružaju optimizam i sreću koja vam pomaže da uspete u onome što radite. Dakle, biti siguran u sebe omogućava vam da preuzmete kontrolu nad svojim postojanjem. Uprkos ovoj velikoj odlučnosti, moraćete se suočiti sa nevoljama koje dolaze iz Jarca. Nemojte ih uzimati loše jer nisu namenjene da vas učine nesrećnim. Ove nezgode imaju za cilj da vas spreče da donesete odluke koje bi vas dovela u ćorsokak iz kojeg bi bilo teško izaći.

Ovan: Ljubav uopšteno, decembar 2023.

Ovan: Do 4.og, Venera u Vagi vam pruža dobre trenutke i periode sumnje. Zatim, u Škorpiji, ton se menja. Iako je primamljivo kao eksperiment, izbegavajte da vaše ljubavi upustite u pakleni vrtlog komplikacija. Zašto? Jer bi im bilo teško da iz toga izađu nepovređeni.

Ovan: U vezi, decembar 2023.

Ovan: Iako Venera u Vagi stvara komplikacije, ona ne ugrožava vašu vezu. Od 5.og, njen boravak u Škorpiji može vas dovesti u beznadežnu situaciju. Ovog meseca, ne igrajte se sa vatrom.

Ovan: Slobodni, decembar 2023.

Ovan: Ako vas je Venera u Vagi pomirila sa posvećenošću, budite mudri tokom Venere u Škorpiji. S druge strane, ako vam brak nije deo plana, onda vas očekuje strast koja će biti vatrena i nezaboravna.

Ovan: Karijera/Finansije, decembar 2023.

Ovan: Uspeh i pobeda vam daju krila. Osećate potrebu da idete dalje, i u pravu ste. Ovo stanje uma vas tera da prevaziđete granice mogućeg. Usudite se. Preuzimate rizike. Zašto? Jer želite da se borite i, iznad svega, da uspete bolje od drugih. Iako su vaše ambicije plemenite, budite oprezni da ne preterate ako ne želite da se izgubite. Što se tiče finansija, ovaj sektor prima korisne i umirujuće uticaje od Jupitera u Biku. Stoga izbegavajte preuzimanje nepromišljenih rizika.

Ovan: Mesečni savet, decembar 2023.

Ovan: Menjajte svoje ideje koliko god želite. Sa druge strane, ne dovodite u pitanje svoje postignuće. Zašto? Jer prilike koje prolaze su samo kratkotrajne.

Pročitajte celu analizu horoskopa za Ovnove

Bik Horoskop Za Decembar 2023.

Nakon što ste bili rukovani od strane planeta u Škorpiji, počinjete mesec sa osećajem lakoće. Skloniji ste raspravi. U svojim najboljim danima, prihvatate život s pozitivne strane. Skoro ste optimistični! Nažalost, ovo zadovoljstvo će biti kratkotrajno dolaskom Venere u Škorpiju, 5.og. Međutim, možete izbeći da upadnete u njene zamke koje imaju tendenciju da otežaju život i ubede. Da biste uspeli u ovom malom podvigu, preuzmite rizike i ljude sa opuštenošću i lakoćom. Pronađite šarm u novom. Prihvatite da vaše okruženje narušava vaše navike bez žaljenja. Ako vas to povredi, budite uvereni da ove male promene neće trajati. Sve će se vratiti u red kasnije.

Bik: Ljubav uopšteno, decembar 2023.

Bik: Između 5.og i 31.og, moraćete da se snađete sa disharmonijama Venere u Škorpiji. Ako želite izbeći da se nađete sami, umirite svoja uverenja! Ne povisujte glas zbog sitnica!

Bik: U vezi, decembar 2023.

Bik: Venera stvara dobre trenutke i nažalost, komplikovane periode. Ove uzastopne uspone i padove će vam se činiti preopterećujućim. Neki će vas navesti da pomislite da je vaša veza na ivici. Budite uvereni, stvari neće ići tako daleko.

Bik: Slobodni, decembar 2023.

Bik: Ovog meseca, izlasci nisu problem. Međutim, ako želite da to ide dalje, može biti komplikovano. Dakle, da biste izbegli razočaranje, ne forsirajte sudbinu i ostanite zen, šta god se dešavalo.

Bik: Karijera/Finansije, decembar 2023.

Bik: Sa Jupiterom retrogradnim u vašem znaku, možete osećati da vreme prolazi sporo. Vaši projekti oduzimaju vreme da se ostvare. U najgorim danima, morate ih unaprediti. Međutim, ovi mali neuspesi nisu namenjeni da vas učine nesrećnim, naprotiv. Oni vam pomažu da planirate i organizujete sve tako da kada dođe pravi trenutak, budete u savršenoj formi. Dakle, nemojte svuda videti zlo. Nastavite da se osmehujete. Što se tiče finansija, ako morate doneti odlukukoja zahteva značajna sredstva, proverite sve detalje. Slobodno budite zahtevniji nego obično.

Bik: Mesečni savet, decembar 2023.

Bik: I dalje morate podržavati energije Škorpije. Da bi se sve odvijalo bolje, ne upuštajte se u njenu igru. Ostanite distancirani i pokažite se ravnodušnim.

Pročitajte celu analizu horoskopa za Bikove

Blizanci Horoskop za Decembar 2023

Ovog meseca, disharmonije koje dolaze od Riba se pojačavaju onima koje dolaze od Strelca. Imate utisak da ste u ćorsokaku. Ovaj osećaj koji sve ima da vam se ne dopada, tera vas da ga izvučete po svaku cenu! Da biste to postigli, verovaćete da su sva sredstva dobra! Neka od njih će zaista biti pozitivna. Međutim, to neće biti slučaj sa drugima. Pronalaženje slobode delovanja je dobra ideja. Međutim, izbegavajte korišćenje šema koje će se okrenuti protiv vas. Umesto toga, fokusirajte se na prilike koje imaju budućnost. Ulaskom na ozbiljan put, stvari će potrajati duže da se postave. Ali zauzvrat, izbeći ćete nepotrebna razočaranja.

Blizanci: Ljubav uopšteno, decembar 2023.

Blizanci: Venera u Vagi održava prijatnu atmosferu. Od 5.og, sa disharmonijama Strelca, može se uspostaviti nestabilnija klima. Ovog meseca, nemojte stvarati rivalstvo kako bi vaša ljubavna iskustva bila dinamičnija. Zašto? Jer će to stvoriti konflikte i beskrajne zahteve.

Blizanci: U vezi, decembar 2023.

Blizanci: Sa Marsom, vaša veza može brzo ići u svim pravcima. Na licu mesta, to bi vas moglo zabaviti, ali ova mala igra može imati i nesretne posledice. Ovog meseca, nemojte preterivati i sve će biti u redu.

Blizanci: Slobodni, decembar 2023.

Blizanci: 5.og, Venera prelazi u Škorpiju. Iako ima manje efekta na vas, čini vas ofanzivnijim u pogledu zavođenja. Ovaj način postupanja može doneti uspeh, ali samo ako ga ne zloupotrebljavate.

Blizanci: Karijera/Finansije, decembar 2023.

Blizanci: Ovog meseca, treba pažljivo razmisliti pre donošenja odluke ili započinjanja projekta. Zašto? Jer možete biti vođeni iluzijama koje vode u ćorsokak, a teško je iz njega izaći. Blizanci, za promenu, izbegavajte da verujete u sve što vam se kaže. I ako dajete obećanja, pobrinite se da ih ispunite. Tako ćete izbeći probleme koji vam štede vreme umesto da vam štede vreme. Što se tiče finansija, ista borba! Pre nego što izvadite kreditnu karticu, proverite stanje svojih finansija.

Blizanci: Mesečni savet, decembar 2023.

Blizanci: Ako osećate da vam je sloboda ugrožena, izbegavajte uzimanje hitnog izlaza! Umesto toga, budite avanturistički nastrojeni i prođite kroz glavni ulaz!

Pročitajte celu analizu horoskopa za Blizance

Rak Horoskop za Decembar 2023

5.og, nevolje se razrešavaju zahvaljujući prolazu Venere u Škorpiju. Zahvaljujući njenim energijama, razvijate se sa neobičnom odlučnošću. Osećate potrebu da ostvarite svoje ambicije. Osećate hitnost da prihvatite ono što vam se nudi. Potpuno preuzimate podršku ljudi koji imaju određenu moć. Imate sve što je potrebno za uspeh, ali moraćete se boriti protiv sebe. Zašto? Jer između 2.og i 23.og, Merkur je u Jarcu i ima tendenciju da vas dovede u sumnju, jednom kada nešto kažete. Ovog meseca, vaš uspeh leži u vašoj sposobnosti da ne dovedete u pitanje ono što ste rekli ili uradili. Posebno od 14.og, kada Merkur bude retrogradan.

Rak: Ljubav uopšteno, decembar 2023.

Rak: Venera u Škorpiji briše sumnje izazvane njenim boravkom u Vagi. Ona vam obećava snažne veze, zasnovane na iskrenim osećanjima. Ipak, budite oprezni sa Merkurom. Njegova prirodna hladnoća može vas naterati da pomislite da drugi nisu toliko angažovani kao vi. To je samo utisak.

Rak: U vezi, decembar 2023.

Rak: Venera je balzam za vaše srce. Osećate se dobro. Nažalost, Merkur stvara tenzije zbog sitnica. Ako želite da završite godinu mirno, zaboravite teme koje vas nerviraju. Nećete zažaliti.

Rak: Slobodni, decembar 2023.

Rak: Venera vam omogućava da upoznate ljude koji vam odgovaraju. Da bi sve teklo glatko, ne tražite odmah dokaz o posvećenosti. Mirno sačekajte, posebno od 14.og jer Merkur u retrogradnom hodu odlaže vesti.

Rak: Karijera/Finansije, decembar 2023.

Rak: Ovog meseca su ispunjeni svi uslovi da ostvarite svoje ambicije. Sreća vam se smeši. Ljudi koji imaju moć da vam pomognu to čine sa zadovoljstvom. U ovim okolnostima, nemate razloga da se povučete. Rak, ne sumnjajte u svoje sposobnosti i veštine. Ovog puta, verujte u sebe i iskoristite priliku koja prolazi. Nakon toga, imaćete dovoljno vremena da se organizujete i razmislite. Što se tiče finansija, dosadanstrah od nedostatka novca može vas navesti da frenetično smanjujete sve troškove. Ostanite mirni.

Rak: Mesečni savet, decembar 2023.

Rak: Potpuna spokojnost ne postoji. Zato se ne brinite zbog kašnjenja, čudnih ideja ili promena raspoloženja drugih. Prihvatite to sa opuštenošću i sačekajte dok se situacija ne smiri.

Pročitajte celu analizu horoskopa za Rakove

Lav Horoskop za Decembar 2023

Primate povoljne uticaje Marsa i Sunca u Strelcu. I, na sporadičan način, Merkur takođe prolazi kroz ovaj znak. Ove energije su pozitivne, sretne i pre svega vrlo optimistične. Ako ste se prošlog meseca nervirali zbog događaja ili drugih ljudi, ove energije će vam prijati. I, što je najvažnije, podstiču vas da se fokusirate na ono što vam odgovara. Iako su stvari jednostavnije, proširenje koje želite uvek se odlaže zbog Urana i Jupitera u Biku. Ovaj fenomen se pojačava sa Venerom u Škorpiji između 5.og i 29.og. Ovog meseca, planete u Strelcu vam pružaju predah. Podstiču vas da prestanete da se mučite kako biste pokrenuli stvari napred.

Lav: Ljubav uopšteno, decembar 2023.

Lav: Sa Venerom u Škorpiji, vaša ljubavna iskustva mogu upasti u neimenovane komplikacije. Ali to možete izbeći. Kako? Okupite sve svoje pozitivne energije i upotrebite ih na pravi način. Ovog meseca, čim vaša veza postane olujna, preduzmite srećnu inicijativu.

Lav: U vezi, decembar 2023.

Lav: Ako ponavljate iste pritužbe, nećete napredovati! Ovog meseca, budite pozitivni, opušteni i brižni kako bi vaša veza prevazišla male neugodnosti i opasnosti koje će se pojaviti niotkuda.

Lav: Slobodni, decembar 2023.

Lav: Ovog meseca, živite punim plućima i uživajte. Pre svega, nemojte se zadržavati na malim neuspesima. Ako vam se čini da je previše komplikovano, nemojte brinuti! Idite dalje bez postavljanja pitanja.

Lav: Karijera/Finansije, decembar 2023.

Lav: Na kraju godine, napravite pauzu. Oslobodite pritisak koji vas goni. Zaboravite na trenutak ostvarenje svojih ambicija. Tako ćete stvoriti prostor za dekompresiju koji će olakšati napetosti koje vise nad vama. Osim toga, podsticaće vas da preduzmete pozitivne inicijative koje će, čudno, rešiti situaciju koja je mesecima bila blokirana. Sreća nikada ne dolazi sama. Neki ljudi će biti prijatniji. Što se tiče finansija, svakodnevni život je obezbeđen, alikada je reč o kupovinama koje zahtevaju značajna sredstva, stvari su komplikovanije. Budite strpljivi.

Lav: Mesečni savet, decembar 2023.

Lav: Događaji i opasnosti čine vas negativnim. Ovo stanje uma vas neće daleko odvesti. S druge strane, reagovanje na pozitivan način će poboljšati tok stvari.

Pročitajte celu analizu horoskopa za Lavove

Devica Horoskop za Decembar 2023

Sa energijama koje proizilaze iz Bika, Jarca i Škorpije, osećate se prijatno. Imate osećaj da se razvijate u svetu koji vam odgovara i razume. Vaši odnosi sa voljenima zasnivaju se na snažnim i iskrenim vezama. Osećate da ste na pravom putu i u pravu ste. Stoga, sa pragmatičnim stavom uma, koristite prilike koje vam se pružaju. Nažalost, disonance Strelca u kombinaciji sa Saturnom u Ribama stvaraju opasnosti i tenzije. Ako patite, vaš napredak će biti ugrožen. S druge strane, ako razumete njihovo značenje, ništa vas neće zaustaviti. Ovog meseca, vaša evolucija leži u vašoj sposobnosti da delujete uprkos preprekama.

Devica: Ljubav uopšteno, decembar 2023.

Devica: Sa Venerom u Škorpiji, vaša ljubavna iskustva su prijatna i stabilna. Imate osećaj da vas okružuju ljudi koji vas iskreno vole. Nažalost, ove radosti su narušene spoljnim tenzijama. Iskoristite ih da donesete oslobađajuće odluke umesto da ih podnosite kao neizbežnost.

Devica: U vezi, decembar 2023.

Devica: Dok se stvari poboljšavaju između vas dvoje, spoljne tenzije pokušavaju da zaseju razdor. Ovog meseca imate izbor. Možete se opustiti i suočiti sa njima ili ih ignorisati hladno dok im ne dosadi.

Devica: Slobodni, decembar 2023.

Devica: Venera igra posrednika stvarajući iskrenu vezu sa nekim koga poznajete. Ako želite da ovaj idiličan odnos mirno napreduje, budite diskretni u vezi sa ovom novom srećom. S druge strane, ako želite da je pokažete javno, budite odlučni.

Devica: Karijera/Finansije, decembar 2023.

Devica: Ovog meseca nastavljate da dajete sve od sebe i to vam prilično dobro ide. Možda imate osećaj da držite pravi kraj! Nažalost, disonance koje proizilaze iz Riba i Strelca mogu vas ometati snažnim udarcem! Devico, ako zapnete pred prvu prepreku, nećete daleko stići! S druge strane, zaobilazite je inteligencijom koja vam je svojstvena. Učinićete čuda. Što se tiče finansija, kupovina nebitnih stvari je prošlost.Okrećete se osnovnim stvarima. Postajete razumniji, a to je odlična vest za vaš bankovni račun.

Devica: Mesečni savet, decembar 2023.

Devica: Energije Strelca imaju tendenciju da vam stave štapove u točkove. Ako želite izbeći ove neprijatnosti, budite diskretni u vezi sa svojim uspehom i pobedama.

Pročitajte celu analizu horoskopa za Device

Vaga Horoskop za Decembar 2023

Mars i Sunce u Strelcu su vaši saputnici. Ove entuzijastične, pozitivne i sretne energije vas povlače za sobom. Oni vas uvode u akciju tako što vam omogućavaju susretanje s ljudima i viđanje sa onima koje poznajete. Zahvaljujući ovim dobrim talasima, manje se dvoumite nego obično. Usudite se donositi odluke! Imati projekte, prijatelje i ideje pruža vam osećaj sreće. U ovom obećavajućem okruženju možete se zapitati gde je problem. On je utelovljen u Merkuru u Jarcu između 2. i 23. decembra. Njegove disonance stvaraju teške rasprave. Podstiču ljude da vas razvesele. Od 14. decembra, njegova retrogradnost pojačava ovaj fenomen. Ovog meseca fokusirajte se na pozitivne duhove i one koji vas podržavaju!

Vaga: Ljubav uopšteno, decembar 2023.

Vaga: Vaša ljubavna iskustva su pod vođstvom Venere u Škorpiji. Ono što je lepo ima malo uticaja na vas, ali može uticati na vašu okolinu ili supružnika. Osećanja su skrivena. Neki ljudi mogu biti posesivniji nego obično. Ostanite mirni dok čekate bolje dane.

Vaga: U vezi, decembar 2023.

Vaga: Iako je atmosfera prijatna i vesela, vaš partner može biti zavidan zbog vašeg uspeha. Ako je tako, prihvatite stvari sa opuštenošću i prirodnost. Povedite svog partnera sa sobom, to će im promeniti mišljenje.

Vaga: Slobodni, decembar 2023.

Vaga: Vaš šarm privlači nekoga ko se razlikuje od vaših uobičajenih osvajačkih navika. Pre nego što krenete, proverite da li je ta posebna osoba prava za vas. To će vam sprečiti da se nađete u komplikovanoj vezi iz koje će vam biti teško izaći.

Vaga: Karijera/Finansije, decembar 2023.

Vaga: Planete u Strelcu vas motivišu. One vas inspirišu da prevaziđete sebe i preduzmete inicijative. Sreća nikada ne dolazi sama; odluke koje donosite donose vam sreću. Vaga, završavate 2023. na vrhuncu! Iskoristite sve što vam se pruža, a da se ne osećate krivim ni jednog trenutka. A ako imate sumnje, budite uvereniu tome da uspeh u onome što radite neće učiniti da postanete oportunistička osoba. Što se tiče finansija, i ovog meseca vam dobro ide upravljanje vašim finansijama i troškovi za kraj godine.

Vaga: Mesečni savet, decembar 2023.

Vaga: Krećete se u pozitivnom i prijatnom okruženju. Vaše kvalitete su cenjene i priznate. U ovom obećavajućem kontekstu, ne obazirite se na pesimistične misli.

Pročitajte celu analizu horoskopa za Vage

Škorpija Horoskop za Decembar 2023

Između 5. i 29. decembra, Venera je u vašem znaku. To može sugerišu da ćete biti komplikovani za upravljanje, ali ovaj put će biti drugačije. Od 2. do 23. decembra, Merkur u Jarcu vas smiruje. Zahvaljujući ovim dalekovidim i diskretnim talasima, vaša osećanja i misli su izbalansirani. Kada Merkur krene retrogradno od 14. decembra, povlačite se korak unazad. Stoga je vreme da pomirite ono što je neizmirljivo. Merkur vam pomaže da promenite svoje razmišljanje. Podstiče vas da shvatite da će se stvari dešavati tokom vremena. Shvatate da ne morate uništiti sve da biste napredovali u životu. Iskoristite ovaj blagosloveni trenutak da uključite svoje okruženje u vaš rast.

Škorpija: Ljubav uopšteno, decembar 2023.

Škorpija: Nakon sušnog perioda, vaša ljubavna iskustva će ponovo početi. Prošli muke blede. Spremni ste da ponovo volite. Osećate se spremnim da dočekate nova osećanja. Ovaj mali čudo potvrđuje Merkur koji vas čini šarmantnom osobom kada ste u društvu drugih.

Škorpija: U vezi, decembar 2023.

Škorpija: U saradnji sa Venerom, Merkur pokreće razgovore koji imaju za cilj da stavite karte na sto i razgovarate o vašoj zajedničkoj budućnosti. Iskoristite priliku da umirite svog partnera u vezi sa vašim osećanjima. To će okončati njihove sumnje.

Škorpija: Slobodni, decembar 2023.

Škorpija: Kada Venera prođe kroz vaš znak, vaša privlačnost će se povećati. Srešćete veliki uspeh! Za dalji tok, odlučujete vi jer možete doživeti idilu ili se posvetiti za ceo život.

Škorpija: Karijera/Finansije, decembar 2023.

Škorpija: Ako više niste sigurni u svoje želje, sačekajte do 5. decembra. Od tog datuma, Venera vam pruža inspiraciju. Ona vam govori šta treba da uradite. Sreća nikada ne dolazi sama. Merkur vas usmerava ka onome što je važno. Škorpija, vaš posao je spreman za dugo očekivani rast. Dakle, prestanite da se pitate nepotrebsna pitanja i iskoristite ovu priliku koja se nudi. Što se tiče finansija, ovaj sektor je povoljan i pruža vam dobru mogućnost manevra. Dakle, donesite ispravnu odluku i nećete biti u panici do kraja meseca.

Škorpija: Mesečni savet, decembar 2023.

Škorpija: Sve su svetla zelena za vaš rast i razvoj. Ako se slučajno iskušate sa malim preprekama, krenite putem mudrosti.

Pročitajte celu analizu horoskopa za Škorpije

Strelac Horoskop Za Decembar 2023.

Mars je u vašem znaku. Isto važi i za Sunce od 1. do 22. decembra. Što se tiče Merkura, on se pojavljuje u Strelcu 1. decembra i zadržava se do 24. decembra. Ove energije vam daju sredstva i šanse da ponovo krenete na pravi način. Gura vas da povratite svoju dragocenu slobodu. Međutim, Saturn je još uvek prisutan. Njegova misija je da vas spreči da se upustite u avanture koje bi vas dovele u ćorsokak. Dakle, ako se osećate zaglavljenim, nemojte koristiti silu. Zašto? Zato što je to znak da vam ono što vam se nudi ne odgovara. Međutim, čim sve počne ići u pravom smeru, shvatite da ćete na kraju puta sresti uspeh.

Strelac: Ljubav uopšteno, decembar 2023.

Strelac: Osećanja nisu vaša briga. Ovaj predmet budi uspomene na prošlost koju želite zaboraviti. Zato ste više flertovanje jer zaista ne želite biti vezani u vezi. Međutim, to se može promeniti krajem meseca.

Strelac: U vezi, decembar 2023.

Strelac: Ovog meseca se krećete kao vetar. Živite kako vam odgovara. Da biste vas vratili u red, vaša bolja polovina može koristiti podmukle trikove. Nemojte se uvrediti i shvatite da se vaše prisustvo želi kod kuće.

Strelac: Slobodni, decembar 2023.

Strelac: Niste spremni da se obavezujete. Ali to ne znači da ostajete kod kuće i tugujete zbog prošlosti. Zato se udvostručujete u osvajanjima i sreća će vas iznenaditi!

Strelac: Karijera/Finansije, decembar 2023.

Strelac: Nažalost, i dalje je teško u ovom sektoru. Veoma razumni planeti vas zadržavaju u dosadnom poslu, da, ali koji vam pruža merljivu sigurnost. Iako ste svesni toga, to neće sprečiti vas da pokušate da pobegnete iz ovog profesionalnog steznika. Ako pronađete nešto drugo, to je u redu. Međutim, pre nego što sve odbacite, uverite se da ono što vam se nudi je stabilno i trajno. Što se tiče finansija, od 2. decembra smanjujete svoju energiju. Od 14. decembra postajete još štedljiviji. To je u redu, ali pazite da ne postanete škrti.

Strelac: Mesečni savet za decembar 2023.

Strelac: Zvezde vam omogućavaju da povratite svoju slobodu, ali do određene granice. Zato nemojte pokušavati da je previše prevaziđete ako želite izbeći udaranje u zid.

Pročitajte celu analizu horoskopa za Strelčeve

Jarac Horoskop Za Decembar 2023.

Sreća je uvek na tvojoj strani i nameravaš je iskoristiti. Međutim, tempo je manje stabilan nego prošlog meseca. Ovog meseca, tvoj napredak podržava Merkur u Jarcu od 2. do 23. i Venera u Škorpiji od 5. do 29. Zahvaljujući tim planetarnim energijama, više nije vreme za donošenje odluka na prvu loptu, već da ubediš svoje partnere. Da bi uspeo u ovom malom podvigu, Merkur jača tvoju ličnost. Uz Venere, on te podstiče da ojačaš veze koje te povezuju sa osobama koje imaju moć da ti pomognu. Završavaš godinu bez većih blokada. Međutim, ako osećaš da ponekad prolaziš kroz trenutke bez aktivnosti, ne paniči. Iskoristi priliku da sumiraš stanje stvari.

Jarac: LJubav uopšteno, decembar 2023.

Jarac: Do 4. decembra moraš uložiti napor. Zatim, sa Venerom u Škorpiji, ulaziš u period lakoće, koji voliš. Ovog meseca, ponovo imaš potpunu kontrolu nad situacijom. Bez posebnih napora, drugi znaju da mogu da računaju na tebe i tvoju vernost.

Jarac: U vezi, decembar 2023.

Jarac: Nakon perioda uspona i padova, tvoja veza ponovo ulazi u normalan tok. Sada je vreme da ponovo razgovarate o projektima koji su bili zanemareni. Zašto? Zato što će to tvoju polovinu umiriti narednih nekoliko godina.

Jarac: Samac, decembar 2023.

Jarac: Mogao bi da upoznaš svoju srodnu dušu. Da bi uspeo u ovoj maloj čaroliji, ne moraš ništa posebno da radiš. I ako želiš, čak im možeš pričati o svom najnovijem poslovnom planu! Ova posebna osoba će biti očarana!

Jarac: Karijera/Finansije, decembar 2023.

Jarac: Sada nije vreme za donošenje odluka u vezi bilo čega. Umesto toga, razmisli o radu koji je obavljen u poslednje vreme. Jarče, iako si hiperfokusiran, uzmi kratke pauze. Zašto? Jer neki dosijei trebaju biti razrađeni. Ljudi trebaju biti obavešteni o posledicama događaja. Jedan projekat zahteva tvoju pažnju kako bi išao dalje do sledeće godine. Finansijski gledano, ako obavljaš praznične kupovine u posPoslovni saveti za decembar 2023. godine za Jarca: Jarac: Ovog meseca sve ide uspešno. Međutim, predvidi da će biti kratkih perioda neaktivnosti. Oni su tu da te podstaknu da sumiraš stanje stvari i prilagodiš svoju strategiju.

Pročitajte celu analizu horoskopa za Jarčeve

Vodolija Horoskop Za Decembar 2023.

Ovog meseca, Venera u Škorpiji je povezana sa Jupiterom i Uranom. Ova kombinacija energija daje ti osećaj da, uprkos svojim naporima, tvoji projekti gube snagu. Nemoj se brinuti zbog onoga što ti se opire. Umesto toga, usredsredi se na ono što je pravo za tebe. Tokom celog meseca, Mars šalje pozitivne i sretne vibracije. Sunce čini isto između 1. i 22. Takođe, Merkur deluje 1. i vraća se 24. da ti pomogne. Ove energije te povezuju sa ljudima koji su na istoj talasnoj dužini kao ti. Oni ti nude nešto drugačije, ali to će imati zaslugu da se ostvari brzo i lako.

Vodolija: Opšta ljubav u decembru 2023.

Vodolija: U ovom sektoru stvari zapinju. Zašto? Zato što je Venera u Škorpiji i imaš problema sa metodama zavođenja ovog znaka. Ako želiš da izbegneš da tvoje ljubavi postanu bojno polje, nemoj pustiti varnice.

Vodolija: U vezi, decembar 2023.

Vodolija: Imaš osećaj da imaš sreće. Nažalost, to nije slučaj kada je u pitanju ljubav. Zato, nemoj provocirati svoju drugu polovinu tako što ćeš se ponašati kao da si slobodan/na. Pokušaj da se vratiš kući na vreme i uložiš u svoj dom.

Vodolija: Samac, decembar 2023.

Vodolija: Neskladovi Venere neće ti olakšati život. Dakle, ako želiš izbeći najgore, drži se klasičnog zavođenja. Nemoj izazivati đavola. 29. decembra, Venera ulazi u Strelca. Biće jednostavnije.

Vodolija: Karijera/Finansije, decembar 2023.

Vodolija: Da bi bio/uspešna, ne smeš biti zatvoren u okove. U ovim okolnostima, pobuni se protiv nepokretnosti i gotovih ideja. Ovog meseca, neko ko te dobro poznaje omogućava ti da izađeš iz tog stegnutog okruženja. Iskoristi tu priliku i kreni u akciju! Tako ćeš povratiti svoju slobodu delovanja i postupati kako želiš, bez optužbi. Finansijski gledano, nije sve radostan. Ovaj sektor je pod vlašću Saturna, koji ti nametnjuje budžetska ograničenja. Nemoj previše tugovati. Providno rešenje će ti omOmogućiti uživanje tokom praznika.

Vodolija: Mesečni savet za decembar 2023.

Vodolija: Ne traži probleme. Umesto toga, fokusiraj se na ono što ti uspeva i strpljivo sačekaj da Venera potpuno bude na tvojoj strani.

Pročitajte celu analizu horoskopa za Vodolije

Ribe Horoskop Za Decembar 2023.

Pročitajte celu analizu horoskopa za Ribe

Poručite Personalizovani Horoskop

Poručite personalizovani dnevni, mesečni ili godišnji Horoskop koji će se odnositi na Vas lično!

Poručite OVDE

Kalendar

April 2024
MTWTFSS
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

Categories