Categories
Horoskop

Horoskop za Ribe za decembar 2023. godine obećava ispunjenje svih želja. Ulazni napori počinju da donose plodove, možete računati na povećanje plate ili isplatu godišnjeg bonusa. Vreme je da se počastite simpatičnim sitnicama. U mesecu Strelca, raspoloženje će biti dobro, razlog za to je snažan priliv energije. Ribe mogu bez oklevanja postaviti ambiciozne ciljeve. Nema ograničenja, i ne može biti, sve planirano će se ostvariti. Najnestabilniji trenutak je Hladni pun mesec u decembru, kada emocionalno stanje postaje nestabilno. Izlivi ljubomore i agresije mogu dovesti do razdvajanja. Ribe moraju ugasiti porodične svađe, čak i na štetu svojih interesa.

Ribe Horoskop Decembar 2023
Ribe Horoskop Decembar 2023

Karijerne ambicije će na prvim danima decembra doći u prvi plan, iako će primetan preporod vladati u drugim oblastima života. Možda će biti potrebno da nastavite svoje studije ili se prekvalifikujete. Horoskop za Ribe savetuje da se ovo pitanje ne odlaže u nedogled. Malo je verovatno da ćete moći plodonosno raditi bez posebnog znanja, postoji rizik od gubitka radnog mesta. S obzirom na to da pod Venerom u Vagi estetski pogled na svet menja percepciju života, Ribe će pokušati da ignorišu negativno. Ne smatrajte želju za odlaskom u svet iluzija slabostima. Svaki kontakt sa lepim ispunjava radošću i daje snagu za postizanje ciljeva. Inspiraciju možete crpiti iz svojih fantazija ili tuđih dela.

Sredina meseca je najbolja za putovanja: stvari su se slegle, raspoloženje je skoro novogodišnje. Iznenada se ispostavi da ima previše slobodnog vremena, potrebno se zauzeti nečim. Opšti horoskop za Ribe za decembar 2023. predlaže putovanje na mesta detinjstva. Nije poznato kada će se ponovo pojaviti tako dobra prilika za odmor duše. Intervencija Merkura u Jarcu sve će staviti na svoje mesto, ističući prednosti i slabosti. Samo od Riba zavisi kako će život povoljno ispasti. Ako uzbuđenje uzbuđuje krv, a želite promene, postoji siguran način da izbacite energiju – promena imidža. U iščekivanju proleća korisno je revidirati svoju kozmetičku torbu i garderobu.

Iščekivanje magije će ulepšati poslednje dane decembra, dodajući dašak misterije u ono što se događa. Ne krivite sebe za svoje fantazije, godina je prošla, vreme je da se podvuče bilans i primi nagrada za svoj trud. Decembarski horoskop za Ribe preporučuje da se dobro provedete. Bogato postavljen sto, raskošna odeća – ako ne sada, kada? Što se tiče iznenadnih događaja, pod Marsom u Strelcu verovatnoća nesreća se povećava. Za anksiozne Ribe, svako odstupanje od rasporeda je stresno, pa je potrebno delovati proverenim putem. Među uobičajenim metodama koje ublažavaju paniku, aromaterapija zauzima posebno mesto. Poželjno je imati ulja bosiljka i matičnjaka pri ruci.

Možda če vas zanimati i:

Poručite Personalizovani Horoskop

Poručite personalizovani dnevni, mesečni ili godišnji Horoskop koji će se odnositi na Vas lično!

Poručite OVDE

Kalendar

June 2024
MTWTFSS
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Categories