Categories
Horoskop

Horoskop za Strelca za decembar 2023. upozorava na brzoplete odluke. U predblagdanskoj gužvi lako je izgubiti budnost, što prevaranti mogu iskoristiti. Vredi odustati od spontanih kupovina i sumnjivih transakcija. Pozicija Sunca u znaku Strelca povećava ambicije, navodeći vas da postavite sebi ambiciozne ciljeve. Strelac će moći povećati prihod primenjujući nove inovativne metode rada. Ovaj uspeh će biti praćen unapređenjem. Hladni pun mesec u decembru mami primamljivim perspektivama, podstičući rizične akcije. Podležući strasti, Strelac može da se upusti u ljubavnu avanturu. Roman neće dugo trajati, ali će ostaviti nezaboravne uspomene.

Početak decembra će biti zauzet, ali će obaveze biti prijatne. Pored porodičnih briga, može se pojaviti hitan posao koji zahteva visoke kvalifikacije. Prema horoskopu za Strelca, postoji šansa da pokažete svoje profesionalno znanje i veštine. Rukovodstvo će ceniti napore, nakon isteka roka, karijera će naglo krenuti uzbrdo. Pod uticajem Venere u Vagi, mnogi problemi rešavaju se brže i lakše, jer su ljudi raspoloženi jedni prema drugima i izbegavaju direktne sukobe. Ako Strelac može kontrolisati svoje emocije, rešiće delikatne stvari na najelegantniji način. Vreme je da se otplaćuju postojeći dugovi, verovatno će poverioci biti toliko velikodušni da otpišu deo iznosa.

Sredinom meseca, ljubavna groznica će okrenuti život naglavačke. Za usamljene ljude, iznenadni izbijanje romantike biće pravo spasenje. Što se tiče bračnih parova, opšti horoskop za Strelca za decembar 2023. predviđa ozbiljne probleme. Poseban oprez treba da se primeti na korporativnim događajima: u stanju pijanstva možete uraditi gluposti. Uprkos ubrzanom tempu života i obilju događaja, Strelac neće pobeći od dosadnog života. Sve je krivo za Merkur u Jarcu, kada se svaka aktivnost gradi prema strogim pravilima. Ne treba zanemarivati ekonomske probleme, posebno kada je reč o pomaganju roditeljima. Svađe će oduzeti puno vremena, bolje je odmah se “raspucati”.

Što se tiče novca, poslednji dani decembra biće veoma uspešni. Postojaće prilika za sprovođenje dugoročnih projekata koji će doneti veliku zaradu. Decembarski horoskop za Strelca preporučuje planiranje troškova na takav način da postoji rezerva za hitne slučajeve. Novogodišnja ludnica će brzo proći, ali novac će i dalje dobro doći. Sa Marsom u Strelcu koji stoji za napredak, stvari uzimaju ozbiljan obrt. Sektor znanja biće najaktivniji, pa vredi usmeriti svoju pažnju u tom pravcu. Strelci će se osećati kao pioniri, počevši aktivno da se razvijaju u novom pravcu. Znanje stranih jezika uvek je korisno; trebate potražiti dobrog tutora.

Možda če vas zanimati i:

Poručite Personalizovani Horoskop

Poručite personalizovani dnevni, mesečni ili godišnji Horoskop koji će se odnositi na Vas lično!

Poručite OVDE

Kalendar

April 2024
MTWTFSS
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

Categories