Categories
Horoskop

Prema horoskopu za Device za decembar 2023, dolazi do duhovnog uzdizanja. Na valu entuzijazma, moguće je završiti sav započeti rad i ući u novu godinu s laganim srcem. Praznike je bolje provesti s porodicom kako bi se razrešile postojeće razlike. Pozicija Sunca u Strelcu povećava potrebu za pravdom. Devica teži da učini ceo svet srećnim, ali slepo pridržavanje idealima može dovesti do problema. Da biste izbegli razočaranje, trebate se oslanjati na stvarne mogućnosti. U bilo kojim okolnostima, Devica prvo misli na voljene osobe. Težak trenutak je Hladni pun mesec u decembru, kada se oštro oseća nedostatak duhovne topline. Potrebno je pronaći vreme da se pomogne starijim rođacima.

U ličnom životu, mnogo toga će postati jasno, prvi dani decembra postaće vreme spoznaje. Odnosi koji su zastareli završiće se, i to odjednom i bezbolno, otvarajući put za novu ljubav. Horoskop za Device savetuje da se bolje pogleda stari poznanik. Ponekad prošlost postaje vrednija od sadašnjosti: izblijedela osećanja mogu se snažno rasplamsati. Zahvaljujući Veneri u Vagi, problemi će se brzo rešavati bez ostavljanja negativnog traga. Devica će biti otvorena za sve lepo: od komunikacije s prijatnim ljudima do posete slikovitim mestima. Ako je duši potrebno obnavljanje, možete se razmaziti tretmanima lepote. Dobro izgledati takođe je vrsta umetnosti.

Divno raspoloženje sredinom meseca ukazuje na harmoniju u duši. Prosperitet vlada na svim područjima, stvari idu dobro. Prema opštem horoskopu za Device u decembru 2023, život se okreće svetloj strani, možete izbaciti sve probleme iz glave. Možda je vreme da se počastite nečim prijatnim i krenete u novogodišnju kupovinu. Pod Merkurom u Jarcu, mnogo toga se razjašnjava i dolazi na svoje mesto. Ako se Devica upustila na klizav teren, biće ljudi koji će delovati kao anđeli čuvari i spasiti vas od grešaka. Kao rezultat, naizgled nepromišljeni koraci vodiće ka uspehu, ispašće da izlazite na suvo. Studenti ne moraju brinuti o učenju, ispiti će biti položeni na vreme.

Profesionalna sfera krajem decembra zahtevaće određeni napor, ali to je poslednji napor. Sva dugovanja moraju biti izmirena, nerazrešena pitanja moraju biti rešena kako bi se s mirom otišlo na zimske praznike. Decembarski horoskop za Device predviđa lep kraj radne godine – bučnu korporativnu zabavu i solidan bonus. Mars u Strelcu najmanje odgovara za ostvarivanje liderskih ambicija: tvrdoglavost prevladava nad zdravim razumom. Iz principa, Device su spremne na bilo koju žrtvu. Međutim, to je slepa ulica, pa je potrebno delovati u drugom smeru. Učešće u volonterskom pokretu pomoći će vam da steknete poštovanje svih i steknete dobar ugled.

Možda če vas zanimati i:

Poručite Personalizovani Horoskop

Poručite personalizovani dnevni, mesečni ili godišnji Horoskop koji će se odnositi na Vas lično!

Poručite OVDE

Kalendar

May 2024
MTWTFSS
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 

Categories