Categories
Horoskop

BIK: ASTROLOŠKA KLIMA ZA MAJ 2024

Za neke, promena smera predstavlja brigu i mora se rešavati što mudrije, ceneći svoje potencijale umesto lupanja šakom o sto. Drugi postavljaju temelje za prekretnicu koja zahteva vreme. Konačno, neki prelaze prag, ulazeći u novi ciklus širenja sa entuzijazmom da prekinu sa prošlošću i ostvare san.

Sadržaj

BIK: RASPOLOŽENJE ZA MAJ 2024

Ne odvajaš previše vremena za opuštanje. Fokusiran na dugoročne ciljeve, sve shvataš previše ozbiljno. Pripremaš se da otvoriš novi ciklus širenja.

BIK: LJUBAV ZA MAJ 2024

Sva tvoja energija usmerena je ka ostvarenju projekta koji zahteva vreme. Ulažeš srce u to i osiguravaš svoje temelje, svoju budućnost. Dugoročni cilj kome posvećuješ više vremena nego drugima. Ali to je iz dobrog razloga.

U vezi: nisi sklon da rasplamsavaš plamen, već si zabrinut da osiguraš mirnu budućnost. Niko oko tebe ne razmišlja o prebacivanju.

Solo: toliko si fokusiran na svoju budućnost i na sredstva za njen razvoj kako bi bio što sigurniji da ne osećaš da si dostupan za traženje srodne duše.

BIK: NOVAC ZA MAJ 2024

Ako tvoji projekti zahtevaju sredstva za završetak, ne nedostaje ti podrška od ljudi oko tebe. Ulivaš poverenje, računaš na svoje najbliže, prijatelje, klijente ili publiku da ti priskoče u pomoć.

BIK: POSAO ZA MAJ 2024

Fokusiraš se na projekat koji zahteva svu tvoju pažnju. Ulažeš srce u to, pokrećeš konstruktivne debate i posvećuješ se napredovanju situacije polako ali sigurno.

BIK: SLOBODNO VREME ZA MAJ 2024

Nije pitanje da se previše razvlačiš. Ne oklevaj da potražiš podršku svojih najbližih i prijatelja koji ti pružaju dragocene trenutke zasluženog opuštanja.

BIK: KLJUČNI DATUMI ZA MAJ 2024

7. maj: napreduješ ka cilju koji zahteva vreme da se materijalizuje. Stoga, nemoj pokušavati da ideš prebrzo; meri posledice svojih inicijativa.

17.maj: osećaš se primamljeno da se probiješ kroz; smanji ton i ne suprotstavljaj se hijerarhiji koja je privremeno neosetljiva na tvoje ideje i predloge.

19.maj: imaš san na umu koji težiš da materijalizuješ. Osloni se na svoju sposobnost da uključiš druge u svoj univerzum kako bi ga istražili sa tobom.

23.maj: tvoj lični sjaj, tvoja magnetna aura, tvoji talenti ti donose brojne uspehe. U ljubavi ili u poslu, nemaš nikakvih poteškoća.

25.maj: kroz tvoje talente i potencijale dobijaš odobravanje i usmeravaš svoju sudbinu drugačije. Imaš sve adute da ubrzaš kretanje.

BIK: SAVETI ZA MAJ 2024

Maj je povoljan za ostvarivanje projekata. Pristupaš ovom periodu sa hrabrošću, svakako, ali i sa uverenjem da ćeš postići ciljeve koji su realni i izvodljivi.

Poručite Personalizovani Horoskop

Poručite personalizovani dnevni, mesečni ili godišnji Horoskop koji će se odnositi na Vas lično!

Poručite OVDE

Kalendar

March 2024
MTWTFSS
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Categories