Categories
Horoskop

LAV: ASTROLOŠKA KLIMA ZA MAJ 2024

Neki se suočavaju sa drugima i pokušavaju da razviju svoj odnosni univerzum, dok se drugi mobilišu da promene stvari na društvenom i profesionalnom nivou kako bi integrisali dragoceno stečene vrednosti koje im pomažu da napreduju. Konačno, neki imaju koristi od bezprecedentnih prilika da se istaknu i osiguraju unosan posao ili konačno pronađu svoje mesto.

Sadržaj

LAV: RASPOLOŽENJE ZA MAJ 2024

Nisi zastrašen ponavljajućim situacijama koje te sprečavaju da se razvijaš kako želiš. Uspeh ne dolazi od pobune, već od očuvanja smirenosti.

LAV: LJUBAV ZA MAJ 2024

To je kroz komunikaciju da najbolje upravljaš izazovnim događajima koji usporavaju tvoj zamah. Kreativno menjaš stvari.

U vezi: nema mesta za oklevanje, već za ozbiljan pristup tvom odnosnom univerzumu kako bi se suočio sa teškoćama koje ometaju tvoje ispunjenje.

Solo: pretvaraš probleme u rešenja, donosiš prave odluke koje te mogu izvući iz ćorsokaka.

LAV: NOVAC ZA MAJ 2024

Saturn blokira tvoje prihode i povraćaj investicija. Ove prepreke shvati kao poziv na oprez. Vremenom ćeš uspeti da otključaš ovaj sektor.

LAV: POSAO ZA MAJ 2024

Ako se stalno osećaš zaglavljenim ili uhvaćenim u dugotrajnim teškim situacijama, osloni se na svoj autoritet, šarm i veštine komunikacije da razjasniš pitanja i izađeš iz ove pat pozicije.

LAV: SLOBODNO VREME ZA MAJ 2024

Ne preuzimaš rizike, osiguravaš svoje temelje. Izaberi aktivnosti koje te oslobađaju uma i opuštaju.

LAV: KLJUČNI DATUMI ZA MAJ 2024

1.maj: težiš da očaraš svoje sagovornike, ali se suočavaš sa smetnjama ili pritiscima koji bi mogli pokvariti tvoje zadovoljstvo. Ne odustaj.

8.maj: mlad mesec osvetljava tvoj društveni život i izričito te poziva da se mobilišeš i integrišeš određene lekcije koje si nedavno primio.

13.maj: uzbudljiv predlog zahvaljujući tvojem šarmu i posvećenosti zajedničkoj stvari. Naginješ vagu u pravom smeru.

22.maj: praviš planove koji ti pomažu da otvoriš budućnost, uzimajući u obzir spoljne pritiske koji te guraju ka transformaciji i evoluciji.

23.maj: tvoje postojanje ti se dopada, odgovara dubokoj želji da proširiš svoje horizonte, da se projiciraš u budućnost koja te inspiriše.

LAV: SAVETI ZA MAJ 2024

Maj je važan za budućnost ako pristupiš neizbežnim strukturalnim promenama bez držanja za prošlost, već prilagođavanjem i odustajanjem od onoga što prolazi.

Poručite Personalizovani Horoskop

Poručite personalizovani dnevni, mesečni ili godišnji Horoskop koji će se odnositi na Vas lično!

Poručite OVDE

Kalendar

March 2024
MTWTFSS
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Categories