Categories
Horoskop

VAGA: ASTROLOŠKA KLIMA ZA MAJ 2024

Neki žele da razvijaju situacije blokirane u svakodnevnom životu, dok drugi usmeravaju svoje želje koje narušavaju frekvenciju između njih i njihovih voljenih. Vlada klima napetosti koja mora biti smireno upravljana. Drugi vide kako se njihovo postojanje remeti spoljnim događajima koji bi mogli usmeriti njihove živote drugačije i cene izazov bačen od strane nebesa.

Sadrzaj

VAGA: RASPOLOŽENJE ZA MAJ 2024

Čak i ako je tvoj put posut preprekama, osloni se na strategiju i svoju sposobnost da transformišeš bilo koju situaciju u svoju korist. Razvijaš zastojnu situaciju, ponovo stičeš poverenje u sebe i svoje moći.

VAGA: LJUBAV ZA MAJ 2024

Ne osećaš se zabrinuto zbog razvoja svog emotivnog života; moraš da upravljaš komplikovanim svakodnevnim životom. Kašnjenja, čak i prepreke, zagađuju tvoj put. Razvijaš stvari u ovoj oblasti. Ostalo može sačekati.

U vezi: nemaš vremena da se posvetiš drugoj osobi, ali tvoje brige uključuju dobrobit tvojih voljenih. Transformišeš ono što treba da se transformiše svakodnevno kako bi održao plamen živim.

Solo: prevazilaziš teškoće koje te opterećuju svakodnevno, i nisi sklon predaji ljubavi.

VAGA: NOVAC ZA MAJ 2024

Ako moraš da pregovaraš o bonusu, finansijskoj prednosti ili kreditu, osloni se na svoju moć ubedljivosti i sposobnost da promeniš stvari na bolje.

VAGA: POSAO ZA MAJ 2024

Saturn usporava tempo tvojih aktivnosti. Suočavaš se sa teškim radom, tvrdoglavim ili veoma zahtevnim sagovornicima, ali možeš ih ubediti da si dorastao zadatku.

VAGA: SLOBODNO VREME ZA MAJ 2024

Nisi raspoložen za distrakciju; fokusiraš se na pronalaženje otvora da otključaš svakodnevnu rutinu. Ako možeš da uzmeš trenutak odmora od svojih odgovornosti, izaberi aktivnost na otvorenom.

VAGA: KLJUČNI DATUMI ZA MAJ 2024

2. maj: metamorfoza je neophodna u tvom emotivnom životu ili u tvojoj kreativnosti; ne možeš je ignorisati, postavi sebi prava pitanja.

7.maj: razvijaš blokiranu situaciju. Malo dobre volje, strategije i odlučnosti, tvoj lucidan pristup funkcioniše.

18.maj: brza i neočekivana promena na sentimentalnom nivou, tvoje telo se pali, tvoji apetiti se množe, ceniš ove emocije.

23.maj: tok tvog života te privlači, ispunjava te. Promene odgovaraju dubokoj potrebi da se angažuješ na putu služenja ili ljubavi.

31.maj: u razmenama sa onima oko tebe ili na ličnijem, čak i nesvesnom nivou, jasnije vidiš, i tvoji odnosi evoluiraju.

VAGA: SAVETI ZA MAJ 2024

Proživljavaš period kada odgovornosti snažno pritiskaju; odvoj vreme da se opustiš. Priušti sebi malo udobnosti sa masažom ili izletom na otvorenom.

Poručite Personalizovani Horoskop

Poručite personalizovani dnevni, mesečni ili godišnji Horoskop koji će se odnositi na Vas lično!

Poručite OVDE

Kalendar

March 2024
MTWTFSS
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Categories