Categories
Horoskop

Ribe: ASTRAL KLIMA ZA MAJ 2024

Neki moraju biti oprezni u vezi poruka koje šalju i koje utiču na ljude oko njih, dok drugi usavršavaju svoju komunikaciju na čvrstim osnovama. Drugi pak izražavaju svoje hirove u razmenama, privlačeći tako neočekivane događaje koji bi im mogli pomoći da ostvare san.

Sadržaj

Ribe: RASPOLOŽENJE ZA MAJ 2024

Težiš da ostaneš iskren u svojim govorima i da nikoga ne obmanjuješ. Možeš delovati pomalo strog ili čak ozbiljan, ali ostaješ veran sebi.

Ribe: LJUBAV ZA MAJ 2024

Ne upuštaš se u duge govore; komuniciraš samo suštinsko. Počinješ novi ciklus zrelosti, obraćajući se ozbiljnim temama, ograničavajući svoje intervencije i šale, ali niko se ne žali.

U vezi: angažuješ se u dijalogu sa samim sobom više nego sa voljenima, ali im pokazuješ da su ti bitni.

Solo: ozbiljan i u potrazi za autentičnošću, razmenjuješ misli s onima koje voliš bez igranja sa ljubavlju ili umnožavanja humora.

Ribe: NOVAC ZA MAJ 2024

Ne osećaš se previše zabrinuto oko stanja svojih finansija. Više si sklon štednji, ulaganju u sigurne vrednosti nego bacanju novca kroz prozor.

Ribe: POSAO ZA MAJ 2024

Čak i ako se čini da si više zabrinut za svoj lični razvoj, veruje ti se kada je u pitanju isporuka rezultata. Ispunjavaš svoje odgovornosti, čak i ako prolaziš kroz period unutrašnje posvećenosti umesto spoljnih dostignuća.

Ribe: SLOBODNO VREME ZA MAJ 2024

Izoluješ se da čitaš, posvetiš se hobiju u samoći, ili istražuješ prirodu umesto druženja sa masom. Ali, odvoji malo svog dragocenog vremena za one koji su ti bliski.

Ribe: KLJUČNI DATUMI ZA MAJ 2024

1.maj: tvoje podsvjesne poruke narušavaju frekvenciju između tebe i onih koje voliš. Zato, razmisli dobro pre nego što progovoriš.

7.maj: nema rizika od verbalnih omaški. Shvataš suštinu bez dozvoljavanja da te emocije nadvladaju i prekinu tvoje namere.

13.maj: neki se ne ustručavaju da iznenade. Osim ako sami ne prime neočekivane poruke. Drugi vladaju svojim govorom.

22.maj: ne dozvoli da tvoj podsvest vodi diskusije; interveniši na osnovu svojih intuicija; to je prilika da saznaš više o sebi.

23.maj: ako juriš za idealom, neko ti pruža spasilački pojas; mogao bi takođe imati koristi od neočekivane prilike da se približiš svom snu.

Ribe: SAVETI ZA MAJ 2024

Više zadovoljstva nalaziš u razmišljanju, postavljanju temelja za novi način bivstvovanja i razmišljanja nego u druženju sa svetom, i u pravu si.

Poručite Personalizovani Horoskop

Poručite personalizovani dnevni, mesečni ili godišnji Horoskop koji će se odnositi na Vas lično!

Poručite OVDE

Kalendar

March 2024
MTWTFSS
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Categories