Categories
Horoskop

ŠKORPIJA: ASTROLOŠKA KLIMA ZA MAJ 2024

Neki se bave ponavljajućim tenzijama unutar porodice i razjašnjavaju pitanja koja zagađuju atmosferu. Drugi otvaraju dijalog sa partnerom kako bi zagrejali polarnu atmosferu veze. Ipak, neki se impulsivno obavezuju, ali ne bez razloga. Nagle odluke pozitivno utiču na njihov ljubavni život.

Sadrzaj

ŠKORPIJA: RASPOLOŽENJE ZA MAJ 2024

Nisi previše ekspresivan; obavljaš svoj posao i komuniciraš ozbiljnije nego površno sa onima oko sebe. Dobar je trenutak za izgradnju odnosa koji mogu izdržati test vremena. Činiš da drugi žele da ti veruju.

ŠKORPIJA: LJUBAV ZA MAJ 2024

Teško ti je izraziti svoja osećanja, pa čak i verovati u ljubav. Osloni se na pažljivo slušanje uključenih da otključaš ono što blokira i razvijaš se u ovoj oblasti.

U vezi: vreme je da razgovaraš sa partnerom o teškoćama sa kojima se suočavaš. Ako neizgovorene reči, zamerke sprečavaju te da se otvoriš, prevaziđi svoje rezerve i pokreni dijalog.

Solo: nisi spreman da se predaš ljubavi. Saturn te čini sumnjičavim prema svemu, sebi i drugima. Da bi se oslobodio ovog zatočeništva, iskreno se pozabavi pitanjem sa potencijalnim partnerom.

ŠKORPIJA: NOVAC ZA MAJ 2024

Saturn usporava tvoje preterane želje. Bilo da se radi o novcu ili zadovoljstvima, prolaziš kroz period koji je pogodniji za umerenost nego za ekstravagantno trošenje.

ŠKORPIJA: POSAO ZA MAJ 2024

Prioritet daješ metodičnom pristupu poslu; tvoja kreativnost se stavlja u drugi plan. Očekuje se da budeš efikasan, da se fokusiraš na formu i da poštuješ pravila.

ŠKORPIJA: SLOBODNO VREME ZA MAJ 2024

Preferiraš aktivnosti koje promovišu razmišljanje i zahtevaju disciplinu. Ako nikada nisi naučio da igraš šah ili nisi imao ukusa za čitanje, sada je vreme da počneš.

ŠKORPIJA: KLJUČNI DATUMI ZA MAJ 2024

1.maj: održavaj dobronamerni dijalog kako bi prevazišao tenzije koje narušavaju frekvenciju između tebe i tvojih voljenih. Napravi korak ka drugome.

8. maj: mlad mesec te poziva na saradnju sa krugom koji ceni tvoje veštine slušanja. Idealno raspoloženje za angažman ili razdvajanje, ali nežno.

13. maj: kladi se na neophodnu otvorenost uma kako bi obnovio komplikovanu vezu. Iznenadni događaji ubrzavaju obavezu ili raskid.

22.maj: prihvatanje evolucije je kako najbolje upravljaš napetom atmosferom u porodici. Nemoj se opirati, budi spreman na debatu.

23.maj: veruješ da si spreman da se spojiš. Ceniš ovu atmosferu koja te motiviše da potpišeš ispred gradonačelnika.

ŠKORPIJA: SAVETI ZA MAJ 2024

Nisi previše demonstrativan, ali održavaš čvrste razmene sa ljudima oko sebe. To je prilika da izgradiš trajne veze i izraziš se o bitnim pitanjima sa drugima.

Poručite Personalizovani Horoskop

Poručite personalizovani dnevni, mesečni ili godišnji Horoskop koji će se odnositi na Vas lično!

Poručite OVDE

Kalendar

March 2024
MTWTFSS
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Categories