Categories
Horoskop

JARAC: ASTROLOŠKA KLIMA ZA MAJ 2024

Neki prelaze u preterivanje, tražeći mnogo od svojih partnera, dok drugi otvaraju jasan ali dobronameran dijalog sa onima koje vole kako bi zategli redove oko bitnog. Konačno, neki doživljavaju događaje koji bi mogli revolucionarizovati njihove živote: rođenje, obaveza, ili neočekivani susret. Nebo doprinosi njihovom ličnom i emotivnom ispunjenju.

Sadzraj

JARAC: RASPOLOŽENJE ZA MAJ 2024

Nisi previše pričljiv, analiziraš, seciraš, pomno proučavaš sve sa razlogom. Ako je pristup neophodan da bi se jasnije videlo, osloni se na svoj šarm da se malo opustiš.

JARAC: LJUBAV ZA MAJ 2024

Ako se boriš da komuniciraš sa onima oko sebe, osloni se na lepo raspoloženje uma i srca da napraviš korak ka drugima, oslobodiš se tereta, zagreješ atmosferu i postigneš bolje razumevanje.

U vezi: toneš u tišinu pred partnerom koji je nemoćan pred tvojom tišinom, ili čak hladnoćom. Računaj na povećani lični sjaj da napraviš prvi korak.

Solo: teško ti je osloboditi se ograđenja koje ograničava tvoju sposobnost komunikacije i zavođenja. Ponovo se poveži sa svojim harizmom da prevaziđeš trenutnu rezervisanost.

JARAC: NOVAC ZA MAJ 2024

Ako treba da razgovaraš o novcu, kombinacija tvog kartezijanskog uma i ponovo rođene kreativnosti služi tvojim ambicijama. Iskoristi to.

JARAC: POSAO ZA MAJ 2024

Iskoristi obnovljenu kreativnost da prekineš sa tendencijom komuniciranja samo suštinskog. Nije da je to loše, ali je doprinelo tvom izolovanju u poslednje vreme.

JARAC: SLOBODNO VREME ZA MAJ 2024

Uživaj u obnovljenom apetitu za svetlošću, potragom za srećom i ljubavlju kako bi sebi priuštio rekreativnu pauzu, bilo da je to početak pisanja knjige ili jednostavno odlazak u bioskop.

JARAC: KLJUČNI DATUMI ZA MAJ 2024

1.maj: preterivanja ne doprinose srdačnom razumevanju sa partnerom ili decom. Ograniči prekomerno trošenje i apetite koji se smatraju prekomernim.

7.maj: iskreno komuniciraš sa onima koje voliš. Ovaj stav ne zagreva atmosferu, ali ti omogućava da pronađeš čvrsto tlo.

13.maj: osećaš kako ti srce brže kuca, komuniciraš kako bi te drugi razumeli, i jačaš svoju vezu u jednostavnosti.

23.maj: osećaj osmoze, spajanja te ispunjava i poziva te da uzletiš. Iskoristi ove intenzivne tendencije da poletiš bez najave.

25.maj: upravljajući svakodnevnim životom jednostavno, stavljajući sebe na uslugu zajednici, iskorištavaš svoje potencijale i talente u punoj meri.

JARAC: SAVETI ZA MAJ 2024

Maj ti omogućava da se opustiš, da se malo distanciraš od tvog insistiranja na dolasku do suštine, što te drži udaljenim od drugih.

Poručite Personalizovani Horoskop

Poručite personalizovani dnevni, mesečni ili godišnji Horoskop koji će se odnositi na Vas lično!

Poručite OVDE

Kalendar

March 2024
MTWTFSS
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Categories