Categories
Horoskop

VODOLIJA: ASTROLOŠKA KLIMA ZA MAJ 2024

Duboka unutrašnja transformacija utiče na živote nekih koji mudro upravljaju odnosima sa svojom okolinom. Drugi se trude da osiguraju svoje temelje mudrim trošenjem novca, dok treći doživljavaju transformaciju svog privatnog univerzuma kroz promenu okruženja ili čak života.

Sadrzaj

VODOLIJA: RASPOLOŽENJE ZA MAJ 2024

Previše si fokusiran na izgradnju svojih projekata na čvrstom temelju i napredovanje bez ugrožavanja svojih dostignuća da bi bio iskušen da se opustiš.

VODOLIJA: LJUBAV ZA MAJ 2024

Tvoj jedini cilj je da osiguraš svoje temelje, da zaštitiš svoje voljene kroz razumna ulaganja koja te umiruju i omogućavaju ti da mudro koristiš svoj novac.

U vezi: ako nisi sklon da rasplamsaš plamen, štitiš svoj dom od životnih nedaća. Kupovinom kuće, renoviranjem nekretnine.

Solo: više si sklon razmišljanju o budućnosti i zaštiti od bilo kakvog rizika od nedostatka nego da radiš ono što ti prija. Ovaj izbor daje prednost razumu nad stvarima srca. Sve ima svoje vreme.

VODOLIJA: NOVAC ZA MAJ 2024

Ne prelaziš svoj budžet; ne prepuštaš se ekstravaganciji. Ulažeš na duže staze, mudro trošiš, ne praveći nijedan nepromišljen korak.

VODOLIJA: POSAO ZA MAJ 2024

Oprezan si i napreduješ bez traženja priznanja koje je ipak zasluženo. Osloni se na svoju redovnost, metodu i ekonomičnost sredstava da održiš distancu; tvoj nadređeni ili saradnici će to ceniti.

VODOLIJA: SLOBODNO VREME ZA MAJ 2024

Želiš da provedeš vreme sa porodicom. Ne da bi se zabavio, već da bi diskutovao o onome što te zabrinjava: tvojim dugoročnim ulaganjima.

VODOLIJA: KLJUČNI DATUMI ZA MAJ 2024

3. maj: nećeš manjkati argumenata niti odlučnosti da drugima objasniš da je tvoj razvoj neizbežan i da će morati da se prilagode.

8. maj: mlad mesec te poziva da se brineš o svojim najbližima. Učini sve što možeš da osiguraš svoje temelje i umiriš svoje voljene.

18. maj: situacija favorizuje tvoje ispunjenje kroz neočekivani događaj ili naseljavanje u okruženju koje ti se dopada.

23. maj: bolji prihodi ti omogućavaju da poboljšaš svoje uslove života. Ulažeš u mesto koje ispunjava sve uslove za sreću.

26. maj: Jupiter ulaže u sektor ljubavi i tvoje lične sjaje. Pojačava tvoju popularnost i promoviše tvoje ispunjenje.

VODOLIJA: SAVETI ZA MAJ 2024

Ako ti je prioritet da doneseš prave odluke, podigni glavu od svojih procena i računa, pogledaj vremensku prognozu i priušti sebi zasluženu pauzu.

Poručite Personalizovani Horoskop

Poručite personalizovani dnevni, mesečni ili godišnji Horoskop koji će se odnositi na Vas lično!

Poručite OVDE

Kalendar

March 2024
MTWTFSS
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Categories