Categories
Horoskop

STRELAC: ASTROLOŠKA KLIMA ZA MAJ 2024

Uprkos iskrenoj želji da se dobro postupa, neki nailaze na teškoće u činjenju da budu razumljivi, dok drugi rukovode svojim porodičnim problemima sa najvećom ozbiljnošću kako bi uspeli pozitivno promeniti stvari, u pravom smeru, bez pravljenja previše buke ili frke. Drugi udvostručuju svoj zanos i smelost u svakodnevnom životu kako bi osigurali zaštitu, blagostanje i harmoniju za svoje okruženje menjajući svoju okolinu u onu koja se više usklađuje sa njihovim idealima.

Sadrzaj

STRELAC: RASPOLOŽENJE ZA MAJ 2024

Stabilan i željan da dobro postupaš, ne izražavaš lične zahteve. Tvoj nesebičan stav dopada se ljudima oko tebe koji shvataju da mogu računati na tebe i tvoju podršku. Ovo ponašanje ti omogućava da se glatko baviš pitanjima.

STRELAC: LJUBAV ZA MAJ 2024

Poboljšavaš svoje životno okruženje i atmosferu kod kuće. Ako je upravljanje malo teško, ako neke odgovornosti pritiskaju na tebe, uspevaš da osiguraš svoje temelje i umiriš one oko sebe.

U vezi: tvoja dostupnost i dobronamernost su cenjeni od strane voljenih. Ovaj stav je jednoglasno prihvaćen.

Solo: pružaš pomoć onima koji traže tvoju pomoć i umnožavaš inicijative kako bi im olakšao život. Nije vreme velikih romantičnih uzbuđenja. Sve ima svoje vreme.

STRELAC: NOVAC ZA MAJ 2024

Imaš hitnije obaveze od jačanja svog prihoda. Više fokusiran na uspostavljanje harmonije u porodici, tvoji finansijski apetiti ostaju skromni.

STRELAC: POSAO ZA MAJ 2024

Vredan, savesan i željan saradnje, pokazuješ svoju volju da pomogneš drugima. Ovaj stav se isplati na poslu i obezbeđuje simpatije kolega. Nastavi ovim putem.

STRELAC: SLOBODNO VREME ZA MAJ 2024

Ako ti porodične obaveze ostave malo slobodnog vremena, brini o sebi kroz sport koji se praktikuje umereno ili malu talasoterapijsku kuru. Hitnost je da se ponovo usredsrediš na svoje potrebe.

STRELAC: KLJUČNI DATUMI ZA MAJ 2024

3. maj: direktno se obraćaš partneru i komuniciraš o temama koje su podložne debati. Osloni se na svoju odlučnost da razjasniš razmene.

7.maj: uveravaš svoje voljene u svoju posvećenost efikasnom upravljanju pitanjima koja zatemnjuju porodičnu atmosferu.

13.maj: imaš priliku da se oslobodiš dosadne svakodnevnice, pomažući rođacima u nevolji i verovatno traženim.

23.maj: tvoj svakodnevni život se razvija, a promene te privlače. Izađi iz svoje zone komfora da iskoristiš šansu da probaš nešto drugo.

26.maj: Jupiter te poziva da se angažuješ ili raskineš pod najboljim okolnostima. To je prilika da napraviš korak napred u smislu odnosa i društvenog života.

STRELAC: SAVETI ZA MAJ 2024

Boriš se da se oslobodiš porodičnih obaveza koje zauzimaju veći deo tvog vremena. Dozvoli sebi da se povremeno opustiš, makar i samo da bi ostao efikasan.

Poručite Personalizovani Horoskop

Poručite personalizovani dnevni, mesečni ili godišnji Horoskop koji će se odnositi na Vas lično!

Poručite OVDE

Kalendar

March 2024
MTWTFSS
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Categories