Categories
Horoskop

Mars u Ovnu pravi manevre. Sa Plutonom u blizini, podstiče znake vazduha i vatre da se oslobode svega što im ometa slobodu delovanja. Nezavisni, nepromišljeni, topli i pomalo borbeni, ovi znaci će uzburkati vaše orijentire. Njihove reakcije će biti jače nego obično. Prelazak Jupitera u Blizance potvrđuje da ste na pravom putu. Međutim, da njihove namere ne bi bile neefikasne, moraćete da umirite njihove kontradikcije. Što se tiče znakova vode i zemlje, oni imaju podršku energija Bika. Međutim, Jupiter završava svoj boravak u ovom znaku 25. dana. Dakle, to je trenutak za kasnije da naprave svoju zalihu prilika. Da bi to postigli, savetuje im se da favorizuju one koje su konstruktivne i razumne.

Pogledaj i Veliki Horoskop Za Januar 2024Veliki Horoskop Za Februar 2024Veliki Horoskop za Mart 2024, Veliki Horoskop za April 2024

Preskoci na svoj znak

Zaista, ovaj maj obećava da će doneti nove prilike koje deca zodijaka moraju da primene u praksi. Osnovna energija pod Marsom u Ovnu izgleda kao energetski cunami. Moć planete je na svom maksimumu, pa ne gurajte vrata na silu! Znaci vatre i vazduha biće hiper-dinamični, ali delovanje nije reagovanje, zar ne? Ostali znaci će ponekad morati da umire ovaj nalet sposoban za najbolje i najgore u njihovim životima. Ponekad će morati da se potpuno posvete projektu ili vezi. Jupiter ulazi u Blizance 25. dana, a Pluton započinje svoj retrogradni hod na samom početku Vodolije, sreća i transformacija će se ticati znakova vazduha, koji su na putu evolucije prihvatanjem simbolične smrti dela svojih života. Saturn u Ribama nastavlja svoju potragu za strukturom dok Bik sada živi pod vodstvom Urana, visoke frekvencije i palpitacije su verovatne. Radi se o poverenju u stalno kretanje života bez prisilnog držanja za svoje navike koje su umirujuće ali opadajuće! Merkur u Ovnu do 15. dana diše svojom duhovitošću od jednog udarca do sledećeg dok reči ostaju prigušene, a misli pažljivo destilovane.

Horoskop za Ovna Maj 2024.

Udvostručuješ svoj zanos, smelost da istakneš svoje talente i istražiš nove potencijale. Odlučan i inspirisan, osećaš se primamljeno da se povežeš sa svojim unutrašnjim glasom koji te podstiče da radiš ono što voliš, ali i da dobiješ pravednu nagradu za svoje talente i zasluge.

Pročitajte detaljnu analizu Horoskopa za April 2024 Ovan

Horoskop za Bika Maj 2024.

Za neke, promena smera predstavlja brigu i mora se rešavati što mudrije, ceneći svoje potencijale umesto lupanja šakom o sto.

Pročitajte detaljnu analizu Horoskopa za April 2024 Bik

Horoskop za Blizance Maj 2024.

Odvajaj vreme i potrebnu distancu da razmotriš promene koje su u toku, reevaluaciju tvojih najdubljih vrednosti

Pročitajte detaljnu analizu Horoskopa za Maj 2024 Blizanci

Horoskop za Raka Maj 2024.

Za neke, metamorfoza ometa projekat, i moraju shvatiti šta je u igri da bi otključali ishode. Drugi se drže vizije budućnosti koja se usklađuje sa njihovim visokim ambicijama.

Pročitajte detaljnu analizu Horoskopa za Maj 2024 Rak

Horoskop za Lava Maj 2024.

Neki se suočavaju sa drugima i pokušavaju da razviju svoj odnosni univerzum, dok se drugi mobilišu da promene stvari na društvenom i profesionalnom nivou kako bi integrisali dragoceno stečene vrednosti koje im pomažu da napreduju.

Pročitajte detaljnu analizu Horoskopa za Maj 2024 Lav

Horoskop za Devicu Maj 2024.

Neki se mobilizuju da razvijaju svoje odnose, drugi koriste izuzetnu situaciju da se obaveže posle lepog susreta.

Pročitajte detaljnu analizu Horoskopa za Maj 2024 Devica

Horoskop za Vagu Maj 2024.

Neki žele da razvijaju situacije blokirane u svakodnevnom životu, dok drugi usmeravaju svoje želje koje narušavaju frekvenciju između njih i njihovih voljenih.

Pročitajte detaljnu analizu Horoskopa za Maj 2024 Vaga

Horoskop za Škorpiju Maj 2024.

Neki se bave ponavljajućim tenzijama unutar porodice i razjašnjavaju pitanja koja zagađuju atmosferu.

Pročitajte detaljnu analizu Horoskopa za Maj 2024 Škorpija

Horoskop za Strelca Maj 2024.

Uprkos iskrenoj želji da se dobro postupa, neki nailaze na teškoće u činjenju da budu razumljivi, dok drugi rukovode svojim porodičnim problemima sa najvećom ozbiljnošću kako bi uspeli pozitivno promeniti stvari, u pravom smeru, bez pravljenja previše buke ili frke.

Pročitajte detaljnu analizu Horoskopa za Maj 2024 Strelac

Horoskop za Jarca Maj 2024.

Neki prelaze u preterivanje, tražeći mnogo od svojih partnera, dok drugi otvaraju jasan ali dobronameran dijalog sa onima koje vole kako bi zategli redove oko bitnog.

Pročitajte detaljnu analizu Horoskopa za April 2024 Jarac

Horoskop za Vodoliju Maj 2024.

Duboka unutrašnja transformacija utiče na živote nekih koji mudro upravljaju odnosima sa svojom okolinom.

Pročitajte detaljnu analizu Horoskopa za Maj 2024 Vodolija

Horoskop za Ribe Maj 2024.

Neki moraju biti oprezni u vezi poruka koje šalju i koje utiču na ljude oko njih, dok drugi usavršavaju svoju komunikaciju na čvrstim osnovama.

Pročitajte detaljnu analizu Horoskopa za Maj 2024 Ribe

Poručite Personalizovani Horoskop

  Ime i prezime:

  Vaš e-mail* (navedite ispravan mail kako bi mogli da Vas kontaktiramo):

  Datum Rođenja:

  Vreme Rođenja:

  Mesto Rođenja:

  Izaberite Uslugu:

  Da li imate Pitanje?

  Vaša Poruka:

  Potvrdi da nisi robot:

  Poručite Personalizovani Horoskop

  Poručite personalizovani dnevni, mesečni ili godišnji Horoskop koji će se odnositi na Vas lično!

  Poručite OVDE

  Kalendar

  June 2024
  MTWTFSS
   12
  3456789
  10111213141516
  17181920212223
  24252627282930

  Categories