Categories
Horoskop

OVAN: ASTROLOŠKA KLIMA ZA MAJ 2024

Udvostručuješ svoj zanos, smelost da istakneš svoje talente i istražiš nove potencijale. Odlučan i inspirisan, osećaš se primamljeno da se povežeš sa svojim unutrašnjim glasom koji te podstiče da radiš ono što voliš, ali i da dobiješ pravednu nagradu za svoje talente i zasluge. Ne traži previše od onih koji su voljni da te prate, sve dok su projekti realistični.

Sadržaj

OVAN: RASPOLOŽENJE ZA MAJ 2024

Nisi posebno ekspanzivan, još manje ekstrovertan, više si sklon izolaciji i razmišljanju nego zabavi. Ovaj mentalitet te privremeno udaljava od buke sveta, ali te vraća suštini, a to je saznanje kako funkcionišeš.

OVAN: LJUBAV ZA MAJ 2024

Više razmišljaš o najboljem načinu da istakneš svoje potencijale nego da flertuješ. Saturn podstiče tvoju tendenciju ka unutrašnjem promišljanju, da uzmeš u obzir život umesto da se upuštaš u ljubav ili ponovo rasplamsavaš plamen.

U vezi: deluješ više zauzet svojim unutrašnjim mislima nego pažnjom prema onima koje voliš. Čak i ako jedno ne sprečava drugo, možeš biti doživljen kao tajnovit, čak pomalo odsutan.

Solo: ne osećaš se posebno raspoloženo za zabavu, upoznavanje ljudi, dobar provod; više te zabrinjava učenje iz prošlosti i razvijanje svog unutrašnjeg života i talenata.

OVAN: SLOBODNO VREME ZA MAJ 2024

Nisi siguran da li želiš da izlaziš uveče, družiš se ili se odlično zabaviš u klubu. Preferiraš aktivnosti koje te približavaju samom sebi.

OVAN: KLJUČNI DATUMI ZA MAJ 2024

  • 1.maj: projekat ti omogućava da orijentišeš svoj život drugačije. Ne traži neograničeno finansiranje za svoje planove. Nije sigurno da će te drugi pratiti.
  • 3.maj: odlučan da pobediš, namećeš svoje želje i sklon si da se probijaš kroz. Poštedi svoje partnere da bi osigurao svoju poziciju.
  • 13.maj: pojavljuju se novi talenti, istakni ih da bi se izdvojio. Izrazi potisnutu kreativnost koja blijedi zbog kompleksa.
  • 18.maj: izražavaš originalnost koja se isplati. Ljudi žele da te uključe u tim i čine sve da te zadrže.
  • 23.maj: pojačana kreativnost, put koji se otvara obećava da će biti ispunjavajući jer konačno odražava tvoje najdublje aspiracije.

OVAN: SAVETI ZA MAJ 2024

Mesec u kojem se neki više razvijaju skupljeni u sebe nego istinski otvoreni prema drugima. U tome nema ničeg lošeg, jer radiš na produbljivanju svojih sposobnosti i treba ti trenutak povlačenja u sebe.

Poručite Personalizovani Horoskop

Poručite personalizovani dnevni, mesečni ili godišnji Horoskop koji će se odnositi na Vas lično!

Poručite OVDE

Kalendar

March 2024
MTWTFSS
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Categories